Ambi Pur 3Vol Refill - Red Cherry Blossom

Az Ambi Pur 3Volution elektromos illatpárologtató készülék ún. „Odourclear” technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacs, megrekedt szagokat, és könnyed, friss illatot hagy maga után akár 90 napon át (minimum fokozaton, napi 12 órás használat mellett). Teremtsen hívogató környezetet ezzel a krémes vanília illattal! A fűszerek meleg és a virágok gyengéd aromája az álmok földjére repítik. A gyümölcsös fejillat fokozza a frissességet és megkoronázza az illatot, miközben pazar élményt nyújt. Az átlagos illatosítók esetében gyorsan hozzászokunk a körülöttünk lévő illathoz, így bizonyos idő elteltével már nem is érezzük azt. Az Ambi Pur 3Volution elektromos illatpárologtató készülék úgy oldja meg ezt a problémát, hogy 45 percenként automatikusan váltakozik a 3 egymást kiegészítő, kiváló minőségű illat között, így folyamatosan a frissesség érzését nyújtja. Az Ambi Pur 3Volution utántöltő kizárólag a külön kapható Ambi Pur 3Volution elektromos légfrissítő eszközzel használható, amely friss és könnyed illattal tölti meg otthonát a hét minden napján.

Az azonnali frissesség érdekében próbálja ki az "Odourclear" technológiára épült Ambi Pur termékek széles választékát, az Ambi Pur szövetfrissítőt, aeroszolos légfrissítőt és autóillatosítót!!

  • Az Ambi Pur 3Volution elektromos illatpárologtató készülék ún. „Odourclear” technológiája révén megszünteti a megrekedt szagokat.
  • Kellemesen friss illatot hagy maga után akár 90 napon át (minimális fokozaton, napi 12 órás használat mellett)
  • Nem elfedi, hanem ténylegesen megszünteti a megrekedt szagokat.
  • A 3 illatot 45 percenként változtatja, hogy a frissesség mindig észrevehető legyen. Állítható illatintenzitás.
  • Kiváló minőségű illatok széles választéka

 

Ambi Pur 3Vol Elektromos illatpárologtató készülék és utántöltő, Ocean Mist, 20ml

Ambi Pur 3Vol Elektromos illatpárologtató utántöltő  Ocean Mist 20ml

Az Ocean Mist illatát a napsütötte tengerparti sétákat kísérő, friss óceáni szellő ihlette. Adja át magát ennek a könnyed illatnak, és teremtse meg a boldogság hangulatát otthonában!

Ambi Pur 3Vol Elektromos illatpárologtató készülék és utántöltő  Moonlight Vanilla 20ml

Ambi Pur 3Vol Elektromos illatpárologtató utántöltő  Moonlight Vanilla 20ml

Teremtsen hívogató környezetet ezzel a krémes vaníliaillattal! A magával ragadó fűszerek és virágok gyengéd aromája az álmok földjére repíti. A gyümölcsös fejillat fokozza a frissességet és megkoronázza az illatot, miközben felejthetetlenül fényűző élményt nyújt.

Ambi Pur 3Vol Elektromos illatpárologtató utántöltő  Flowers & Spring 20ml

A Flowers & Spring aroma élénk és frissítő illattal tölti meg otthonát, amely az első tavaszi napsugarak és a rügyező virágok illatát idézi.

Ambi Pur 3Vol Elektromos illatpárologtató utántöltő  Thai Orchid 20ml

Fedezze fel Ázsia szépségét a Thai Orchid illattal, amely az egzotikus virágok olyan páratlan illatkeverékére épül, ahol az orchidea illata lágyan öleli körbe a természet harmóniáját. Hagyja, hogy a kellemesen elringató illat magával repítse egy csodálatos utazásra! Adja át magát ennek a könnyed illatnak és teremtse meg a boldogság hangulatát otthonában!

Ambi Pur 3Vol Elektromos illatpárologtató utántöltő  Japan Tatami 20ml

A Japán Tatami illat a felkelő nap országába repít, és a természet csodás harmóniáját, valamint a tiszta és friss levegőt idézi.

Ambi Pur 3Vol Elektromos illatpárologtató utántöltő  Anti-Tobacco/Citrus 20ml

Megszünteti a dohányfüst szagát egy kellemes és friss citrusillat segítségével.

Ambi Pur 3Vol Elektromos illatpárologtató utántöltő  Red Cherry Blossom 20ml

Fedezze fel a Cherry&Blossom illatát, amely a piros bogyós gyümölcsök és a virágzó cseresznyéskert érzékeket pihentető, páratlan illatkeverékét ötvözi.

Ambi Pur 3Vol Elektromos illatpárologtató utántöltő  Botanic Breeze 20ml

A Botanic Breeze illatát a természetes tavaszi frissesség ihlette.