Ambi Pur Refill

Az Ambi Pur elektromos illatpárologtató készülék „Odourclear” technológiája révén folyamatosan szünteti meg a megrekedt szagokat, és kellemes, friss illatot áraszt magából akár 80 napon át. (2-es fokozaton történő, napi 12 órás használat mellett). Teremtsen kedvére való hangulatot az Ambi Pur egykamrás elektromos illatpárologtató készülékekkel, amelyek széles skálában és kiváló minőségben állnak rendelkezésre. Valóban megszüntetik a szagokat, így Önnek és vendégeinek egy igazán felfrissült élményben lehet részük. Az Ambi Pur elektromos illatpárologtató készülék kizárólag a külön megvásárolható Ambi Pur utántöltővel használható, amely frissességgel és kellemes illattal tölti meg otthonát a hét minden napján. Az állítható párologtató lehetővé teszi az illatintenzitás szabályozását, így segít megteremteni az akár 80 napon át tartó, hangulatos környezetet. Az azonnali frissesség elérése érdekében próbálja ki az „Odourclear” technológiával ellátott Ambi Pur termékek széles választékát, többek között az Ambi Pur szövetfrissítőt, légfrissítőt és autós légfrissítő termékeket is! 

  • Az Ambi Pur elektromos illatpárologtató készülék ún. „Odourclear” technológiája révén megszünteti a megrekedt szagokat.
  • Kellemesen friss illatot hagy maga után akár 80 napon át (2-es fokozaton, napi 12 órás használat mellett)
  • Elektromos illatpárologtató készülék (utántöltő nélkül )
  • Nem elfedi, hanem ténylegesen megszünteti a megrekedt szagokat, és kellemes, friss illatra cseréli azokat.
  • Új, „Odourclear” technológiával
  • Használja az Ambi Pur elektromos illatpárologtató készülék utántöltőivel! Az egyes utántöltők akár 80 napon át tartanak (2-es fokozaton, napi 12 órás használat mellett)
  • Kiváló minőségű illatok széles választéka

 

Ambi Pur elektromos illatpárologtató készülék és utántöltő  Ocean Mist 20ml

Ambi Pur elektromos illatpárologtató készülék utántöltő  20ml Ocean Mist

Az Ocean Mist illatát a napsütötte tengerparti sétákat kísérő, friss óceáni szellő ihlette. Adja át magát ennek a könnyed illatnak, és teremtse meg a boldogság hangulatát otthonában!

 

Ambi Pur elektromos illatpárologtató készülék és utántöltő  Flowers & Spring 20ml

Ambi Pur elektromos illatpárologtató készülék utántöltő  20ml Flowers & Spring

A Flowers & Spring aroma élénk és frissítő illattal tölti meg otthonát, amely az első tavaszi napsugarak és a rügyező virágok illatát idézi.

 

Ambi Pur elektromos illatpárologtató készülék utántöltő 20ml Thai Orchid

Fedezze fel Ázsia szépségét a Thai Orchid illattal, amely az egzotikus virágok olyan páratlan illatkeverékére épül, ahol az orchidea illata lágyan öleli körbe a természet harmóniáját. Hagyja, hogy a kellemesen elringató illat magával repítse egy csodálatos utazásra! Adja át magát ennek a könnyed illatnak és teremtse meg a boldogság hangulatát otthonában!

 

Ambi Pur Moonlight Vanilla  elektromos illatpárologtató utántöltő 20ml

Teremtsen hívogató környezetet ezzel a krémes vaníliaillattal! A magával ragadó fűszerek és virágok gyengéd aromája az álmok földjére repíti. A gyümölcsös fejillat fokozza a frissességet és megkoronázza az illatot, miközben feledhetetlenül fényűző élményt nyújt.

 

Ambi Pur Japan Tatami elektromos illatpárologtató utántöltő 20ml

A Japán Tatami illat a felkelő nap országába repít, és a természet csodás harmóniáját, valamint a tiszta és friss levegőt idézi.

 

Ambi Pur Anti-Tobacco/Citrus elektromos illatpárologtató utántöltő 20ml

Megszünteti a dohányfüst szagát egy kellemes és friss citrusillat segítségével.

 

Ambi Pur Pet elektromos illatpárologtató utántöltő 20ml

Megszünteti a házikedvencek okozta megrekedt szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után.

 

Ambi Pur Red Cherry Blossom elektromos illatpárologtató utántöltő 20ml

Fedezze fel a Cherry&Blossom illatát, amely a piros bogyós gyümölcsök és a virágzó cseresznyéskert érzékeket pihentető, páratlan illatkeverékét ötvözi magában.

 

Ambi Pur Air Botanic Breeze légfrissítő spray 300ml

A Botanic Breeze illatát a természetes tavaszi frissesség ihlette.