Ambi Pur Car Herbie Refill - Moonlight Vanilla

Az Ambi Pur autóillatosító "Odourclear" technológiája révén folyamatosan eltávolítja a gépjárműben megrekedt, makacs szagokat, és könnyed, friss illatot hagy maga után akár 30 napon át. A legtöbb, a szagokat csupán elfedő autóillatosítóval szemben az Ambi Pur ténylegesen megszünteti a makacs, megrekedt szagokat, és könnyed, friss illatot hagy maga után. A kisméretű, diszkrét légfrissítő eszköz amely egyszerűen a szellőzőrácsra csíptethető, az "Odourclear" technológiának köszönhetően az ételek, háziállatok, cigarettafüst vagy egyéb háztartási hulladék okozta legmakacsabb szagokat is megszünteti, és helyükbe friss illatot varázsol. Az eszköz oldalán található szabályozó segítségével az illat intenzitása tetszés szerint állítható. Az Ambi Pur autóillatosító könnyen használható, nem igényel elemet vagy áramot, és akár 30 napon át tart.

Próbálja ki az „Odourclear” technológiával ellátott Ambi Pur termékek széles választékát, például az Ambi Pur szövetfrissítőt, amely eltávolítja a megrekedt szagokat a gépjármű üléséből, vagy próbálja ki otthonában az Ambi Pur Small Spaces illatpárologtatót! Szintén próbálja ki az Ambi Pur 3Volution elektromos illatpárologtató készüléket, amely akár 90 napon át szünteti meg a szagokat. 

 

  • Az Ambi Pur légfrissítő Odourclear technológiája révén megszünteti a szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után
  • Nem elfedi, hanem ténylegesen megszünteti az ételek, háziállatok, dohányfüst és háztartási hulladék makacsul beivódott szagát.
  • Kellemes és friss illatot hagy maga után
  • A ventillátorra csíptethető autóillatosítók akár 30 napon át tartanak.
  • Egyszerűen az autó ventillátorára csíptethető. Állítható illatintenzitás a kellemes frissességért.
  • Diszkrét és stílusos

 

Ambi Pur Car Clip autóillatosító Flowers & Spring 2ml

A Flowers Spring aroma élénk és frissítő illattal tölti meg autóját, amely az első tavaszi napsugarak és a rügyező virágok illatát idézi.

Ambi Pur Car Clip autóillatosító Ocean Mist 2ml

Az Ocean Mist illatát a reggeli napsütötte tengerparti sétákat kísérő, frissítő óceáni szellő ihlette.

Ambi Pur Car Clip autóillatosító Thai Orchid 2ml

Fedezze fel Ázsia szépségét a Thai Orchid illattal, amely az egzotikus virágok olyan páratlan illatkeverékére épül, amelyben az orchidea illata lágyan öleli körbe a természet harmóniáját. Hagyja, hogy a kellemesen elringató illat magával repítse egy csodálatos utazásra.

Ambi Pur Car Clip autóillatosító Moonlight Vanilla 2ml

Teremtsen hívogató környezetet ezzel a krémes vaníliaillattal! A magával ragadó fűszerek és virágok gyengéd aromája az álmok földjére repíti. A gyümölcsös fejillat fokozza a frissességet és megkoronázza az illatot, miközben felejthetetlenül fényűző élményt nyújt.

Ambi Pur Car Clip autóillatosító Japan Tatami 2ml

A Japán Tatami illat a felkelő nap országába repít, és a természet csodás harmóniáját, valamint a tiszta és friss levegőt idézi.

Ambi Pur Car Clip autóillatosító Anti-Tobacco/Citrus 2ml

Megszünteti a dohányfüst szagát egy kellemes és friss citrusillat segítségével.

Ambi Pur Car Clip autóillatosító Pet 2ml

Megszünteti a házikedvencek okozta szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után.