Ambi Pur Freshelle Spray 300 ml - Ocean Mist

Az Ambi Pur aeroszolos légfrissítő „Odourclear” technológiája révén megszünteti a makacs és megrekedt szagokat, és könnyed, friss illatot hagy maga után. Míg más légfrissítők csupán elfedik a szagokat az illatukkal, az Ambi Pur ténylegesen megszünteti ezeket, így Önt és vendégeit mindig finom illat fogadja. Míg a legtöbb légfrissítő veszélyes gázokat tartalmaz, az Ambi Pur 100%-ban természetes nitrogén-hajtógázzal van feltöltve. Az Ambi Pur légfrissítő friss levegőként söpri ki a makacs, megrekedt szagokat, és könnyed, friss illatot hagy maga után, hogy otthona friss és üde érzetet keltsen, nap mint nap.. Próbálja ki az „Odourclear” technológiával ellátott Ambi Pur termékek széles választékát, az Ambi Pur szövetfrissítőt és autóillatosító termékeket. Szintén próbálja ki az Ambi Pur 3Volution illatpárologtató készüléket, amely akár 90 napon át megszünteti a szagokat.

  • Az Ambi Pur légfrissítő Odourclear technológiája révén megszünteti a szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után.
  • Nem elfedi, hanem ténylegesen megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatra váltja azokat.
  • Lenyűgöző, kellemesen friss illatok.
  • Nem gyúlékony, 100%-ban természetes hajtógázt tartalmaz.
  • Kiváló minőségű illatok széles választéka.

Ambi Pur Air Flowers & Spring aeroszolos légfrissítő 300ml

A Flowers & Spring aroma élénk és frissítő illattal tölti meg otthonát, amely az első tavaszi napsugarak és a rügyező virágok illatát idézi.

 

Ambi Pur Air Ocean Mist aeroszolos légfrissítő 300ml

Az Ocean Mist illatát a napsütötte tengerparti sétákat kísérő, friss óceáni szellő ihlette. Adja át magát ennek a könnyed illatnak és teremtse meg a boldogság hangulatát otthonában!

Ambi Pur Air Thai Orchid aeroszolos légfrissítő 300ml

Fedezze fel Ázsia szépségét a Thai Orchid illattal, amely az egzotikus virágok olyan páratlan illatkeverékére épül, amelyben az orchidea illata lágyan öleli körbe a természet harmóniáját. Hagyja, hogy a kellemesen elringató illat magával repítse egy csodálatos utazásra. Essen szerelembe ezzel a könnyed illattal, és teremtse meg a boldogság hangulatát otthonában!

 

Ambi Pur Air Moonlight Vanilla aeroszolos légfrissítő 300ml

Teremtsen hívogató környezetet ezzel a krémes vaníliaillattal! A magával ragadó fűszerek és virágok gyengéd aromája az álmok földjére repíti. A gyümölcsös fejillat fokozza a frissességet és megkoronázza az illatot, miközben felejthetetlenül fényűző élményt nyújt.

 

Ambi Pur Air Japan Tatami aeroszolos légfrissítő 300ml

A Japán Tatami illat a felkelő nap országába repít, és a természet csodás harmóniáját, valamint a tiszta és friss levegőt idézi.

 

Ambi Pur Air Anti-Tobacco/Citrus aeroszolos légfrissítő 300ml

Megszünteti a dohányfüst szagát egy kellemes és friss citrusillat segítségével.

 

Ambi Pur Air Pet aeroszolos légfrissítő 300ml

Megszünteti a házikedvencek okozta megrekedt szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után.

 

Ambi Pur Air Red Cherry Blossom aeroszolos légfrissítő 300ml

Fedezze fel a Cherry&Blossom illatát, amely a piros bogyós gyümölcsök és a virágzó cseresznyéskert érzékeket pihentető, páratlan illatkeverékét ötvözi magában.

 

Ambi Pur Air Botanic Breeze aeroszolos légfrissítő 300ml

A Botanic Breeze illatát a természetes tavaszi frissesség ihlette.