Ambi Pur Spray 300 ml - Flowers & Spring

Az Ambi Pur aeroszolos légfrissítő „OdourClear”™ technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után. Míg más légfrissítők csupán elfedik a kellemetlen szagokat, az Ambi Pur ténylegesen megszünteti azokat, így Önt és vendégeit mindig finom illat fogadja. Míg több aeroszolos légfrissítő veszélyes gázokat tartalmaz, addig az Ambi Pur 100%-ban természetes nitrogén-hajtógázzal van feltöltve. Az Ambi Pur aeroszolos légfrissítő friss levegőként söpri ki a makacsul beivódott szagokat is, és kellemesen friss illatot hagy maga után, hogy otthona friss és üde érzetet keltsen, nap mint nap.

Próbálja ki az „OdourClear”™ technológiával ellátott Ambi Pur termékek széles választékát, az Ambi Pur fürdőszoba illatosítókat, textilillatosítót és autóillatosító termékeket is. Szintén próbálja ki az Ambi Pur 3Volution elektromos légfrissítőket, hogy megszüntesse a kellemetlen szagokat akár 90 napon keresztül (legalacsonyabb fokozaton, napi 12 órán át tartó használat mellett).

  • Az Ambi Pur aeroszolos légfrissítő „OdourClear”™ technológiája révén megszünteti a szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után.
  • Nem elfedi, hanem ténylegesen megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatra váltja azokat.
  • Nem gyúlékony, 100%-ban természetes hajtógázt tartalmaz.
  • Kiváló minőségű illatok széles választéka.