Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind Öblítő

Élvezze a szabadban szárított ruhák frissességét akkor is, amikor otthonában teregeti ki őket. A Lenor Fresh Air Effect ultrakoncentrált frissesség, mint a többi Lenor öblítő, így egyetlen kis flakon 60 mosáshoz is elegendő. Innovatív technológiájának köszönhetően csupán kis mennyiségre van szüksége belőle, amely az időjárástól függetlenül a szabadban szárított ruhák frissességének élményét kínálja. A Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind friss és energikus illata tengeri illatjegyekkel, a mennyei citrus és a tiszta szellők akkordjaival gazdagított. A flakon 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült (a kupak, az adagoló és a borítófólia kivételével), és továbbra is újrahasznosítható (a borítófólia kivételével).

A friss levegőn szárított ruhák élményéhez a Lenor Fresh Air Effect fejlesztését fogyasztók bevonásával végeztük, így a ruhákból folyamatosan szabadulnak fel a friss illatok a száradásuk, a szekrényben tárolásuk vagy a viselésük során.

  • Egy textilöblítő, mellyel átélheti a szabadban szárított ruhák frissességét még akkor is, amikor otthonában teregeti ki őket
  • Az ultrakoncentrált frissesség, mint a többi Lenor öblítő.
  • 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült (a kupak, az adagoló és a borítófólia kivételével), és továbbra is újrahasznosítható (a bortófólia kivételével).
  • Kedvenc Fresh Wind öblítője tengeri illatjegyekkel, a mennyei citrus és a tiszta szellők akkordjaival.
  • Mosás közbeni védelmet nyújt a szöveteknek a fakulás, a bolyhosodás és a kinyúlás ellen.