Lenor Fresh Air Effect Pink Blossom Öblítő

Élvezze a szabadban szárított ruhák frissességét akkor is, amikor otthonában teregeti ki őket. A Lenor Fresh Air Effect ultrakoncentrált frissesség, mint a többi Lenor öblítő, így egyetlen kis flakon 60 mosáshoz is elegendő. Innovatív technológiájának köszönhetően csupán kis mennyiségre van szüksége belőle, amely az időjárástól függetlenül a szabadban szárított ruhák frissességének élményét kínálja. A Lenor Fresh Air Effect Pink Blossom új, rózsás illatát az almavirág ragyogása, valamint az édes dinnyés és meleg rózsás jegyek alkotják.

A flakon 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült (a kupak, az adagoló és a borítófólia kivételével), és továbbra is újrahasznosítható (a borítófólia kivételével).
A friss levegőn szárított ruhák élményéhez a Lenor Fresh Air Effect fejlesztését fogyasztók bevonásával végeztük, így a ruhákból folyamatosan szabadulnak fel a friss illatok a száradásuk, a szekrényben tárolásuk vagy a viselésük során.

  • Egy textilöblítő, mellyel átélheti a szabadban szárított ruhák frissességét még akkor is, amikor otthonában teregeti ki őket.
  • Az ultrakoncentrált frissesség, mint a többi Lenor öblítő.
  • 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült (a kupak, az adagoló és a borítófólia kivételével), és továbbra is újrahasznosítható (a bortófólia kivételével).
  • Az új, rózsás illatot az almavirág ragyogása, valamint az édes dinnyés és meleg rózsás jegyek alkotják.
  • Mosás közbeni védelmet nyújt a szöveteknek a fakulás, a bolyhosodás és a kinyúlás ellen."