header
Az Ausztrália vad vidékeiről származó, furcsa és csodálatos alapanyagainkat egykor féltve őrzött titkokként kezeltük. De egyszerűen nem bírtunk magunkban tartani valamit, ami ennyire jó. Muszáj volt kibeszélnünk...

aussie termékösszetevők

Aloe vera
Ezt a nedvdús csodaszert aligha kell bemutatnunk. Külsejét apró, fehér fogakkal látta el a természet, de belsejében ásványi anyagok és egyéb kincsek bőséges forrását rejtette el. A hajadon ideális ápoló hatást fejt ki, amitől tincseid olyan selymesek lesznek, mint a selyem, az pedig igencsak selymes.
Ausztrál citromfű
Ennek az ausztrál csodának hangos éljenzés, vad kalaplengetés és óriási RESPECT jár! A lila virágú citromfűcserje kivonata rengeteg jóval árasztja el a hajadat, amíg az szinte ragyogni kezd.
Ausztrál ginzeng
Gondolkodtál már azon, honnan van az ausztráloknak annyi energiájuk szörfözéshez és non-stop grillezéshez? Hát azért, mert az ausztráliai ginzeng vitalizáló hatását gondosan titokban tartják. Pssszt, ne mondd el senkinek…!
Ausztrál komló
Kérdezd meg bármelyik jókötésű, sört vedelő ausztrál férfit, és elmondja neked, hogy az ausztrál komló micsoda kincs. Ha pedig arra vagy kíváncsi, mit keres a sör alapanyaga a hajápolónkban, akkor megnyugodhatsz: az egyetlen, ami szokatlan lehet, az a fenséges illat. Egészségedre!
Ausztrál jojobamagolaj
A vicces nevű jojobacserje (eredeti kiejtése hohóba) magjának olaja nagy kincs. A sivatagi növény kávébabra emlékeztető magját évszázadok óta használják a bölcs ausztrálok hajápolásra. Érdemes (jo)jóba lenni velük, nem igaz...?
Ausztrál kengurumancsvirág
Hogy miért hívják őt kengurumancsvirágnak? A megoldás valahol a nevében rejlik. Szőrös, a formája mancsra emlékeztet, soroljuk még? De nem kell aggódni, az illata nem olyan, mint az igazié, hanem nagyon is kellemes. Feldolgozva pedig segít selymesen lággyá tenni a hajadat.
Ausztrál makadámdió-olaj
Az Ausztráliában őshonos makadámdiót az ötödik kontinens lakói már évszázadok óta használják. Meg is maradt volna az ő titkuknak, ha nincs egy mindenre elszánt 19. századi felfedező, aki beutazta a fél világot, és magával hozta a többi földrészre is. Mennyire jól tette!
Ausztrál tengeri alga
Igen, ez az a tengeri hínár (moszat), amitől viszolyogsz, ha úszás közben hozzáérsz. Eláruljuk, hogy ragyogó hajápolási lehetőségektől estél el, amikor úgy döntöttél, hogy nem hozol partra belőlük egy csokorral. De mi segítünk ezt pótolni, a selymes, gyönyörű hajért. Éljen az alga... és a különleges illata!
Ausztrál vadcseresznyekéreg
Vadcseresznyekéreggel készült hajápolónk segítségével tincseid fantasztikusan fényesek és rugalmasak lesznek. Az illata is szédületesen jó, szinte megkóstolnád − de erről lebeszélnénk, inkább hagyd meg a hajadnak.
Ausztrál vadbarackfa
Az ausztrál vadbarackfába fülig szerelmesek vagyunk. A gyümölcsös illatot bőségesen árasztó hajápolóink testőrként védelmezik a festett hajat, megőrizve az élénk és fényes színárnyalatokat.
Ausztrál eukaliptuszlevél-kivonat
Gondolkodtál már azon, hogy vajon miért nem kócosak a koalák? Ezek a kis cukiságok tudnak valamit. Nem véletlenül olyan puhák és bolyhosak. Talán azért nem, mert egész nap ausztrál eukaliptuszleveleken csüngenek… azok pedig a te hajadat is szuperpuhává és simává tudják varázsolni.
Igazgyöngy
Ausztrália a világ egyik legnagyobb igazgyöngyforrása, vagyis arrafelé mindent tudnak, amit a témában érdemes. Ezért te is megbízhatsz a valódi, igazi gyöngyök erejében, amire alapozva hajápolónk a te tincseidnek is lenyűgöző fényt és csillogást ad. Igazgyöngy az igazgyöngynek, aki te vagy...