Kössük csokorba! 3 őszi virágcsokor!

Kössük csokorba! 3 őszi virágcsokor!

Az ősz színei nemcsak a kertben gyönyörűek, otthonunkba is becsempészhetjük a természet csodáit, magunk készítette csokrokkal.


Szépen összeállított csokrokat nemcsak készen kaphatunk, mi is elkészíthetjük az ízlésünket leginkább tükröző dekorációt, mely a lakás dísze lehet. Egy szépen megtervezett csokor egyedi, meleg hangulatot ad az otthonunknak, legyen rendszeresen virág a vázánkban!

Vegyes őszi virágcsokor
A nyári kirándulások alatt könnyű dolgunk volt, hiszen kedvünkre válogathattunk a vadvirágok közül. Ősszel, amikor az élet újra beindul, sokszor egyszerűbb a csokornak való virágokat megvenni. Így sem fosztjuk meg magunkat azonban a kreativitástól, már a különböző virágok kiválogatása is remek szórakozás. Az ősz legnépszerűbb virágaiból válogassunk, melyek színvilágukban is tökéletesen visszaadják az évszak hangulatát. A vegyes őszi csokorhoz válasszunk őszirózsát, krizantémot (apró virágút), valamint néhány szál késői napraforgót. Ez utóbbi akkor mutat jól a csokorban, ha a krizantém és őszirózsa bordó és sárga árnyalatait válasszuk. Ha fehér csokrot szeretnénk készíteni, akkor kihagyhatjuk a napraforgót, így némileg elegánsabb hangulatú lesz.

Hortenzia nemcsak esküvőre
Az utóbbi időben a hortenzia az egyik legnépszerűbb virág az esküvői csokrok számára. Ősszel azonban az otthonunkat is pompássá varázsolhatjuk néhány szál gömbölyű hortenziával, mely színeiben új árnyalatokat csempész az évszak fehér, sárga és bordó skálájába. Válogassunk halványzöld, padlizsán bordó és fehér fejű virágokat és gömbölyű elrendezésben kössük csokorba! A hortenzia kellemesen édes, de nem túl erős illatú, ha egyféle színből válogatunk, az egyszerűségével visz eleganciát az otthonunkba. Hidegvízben akár egy hétig is gyönyörűek maradnak.

Levélcsokor
Az ősz legeredetibb és a hangulattal leginkább harmonizáló dekorációja a levélcsokor. Már a gyűjtése is remek szórakozást nyújt, akár a gyerekekkel közösen kiválogathatjuk a legszebb lehullott faleveleket. Készíthetjük egyszínű bordó, vagy sárga, de akár még zöld levelekből is, a lényeg a szép és gondos elrendezés. Először a legkisebb leveleket helyezzük a csokorba, tekerjünk hengerré egy kisebbet, majd eköré is egyet, és egy újabb levelet ezekre, egészen addig, amíg olyan nem lesz a levélhengerünk, mint egy rózsa. Minden darabot külön kössünk meg, a csokor méretétől függően készítsünk 3-5 „levél rózsát”, melyek közé nagyobb leveleket tűzzünk közbe. Ha nem szeretnénk levelenként bíbelődni, szép csokrot készíthetünk a színes levelekből úgy is, ha csak összefogjuk a legszebb leveleinket.

  A hozzászólás pósztolásához kérjük jelentkezzen be!

Lenor Parfumelle Elegante

Lenor Parfumelle Elegante

Elegáns viola és ylang akkordok csipetnyi fás illatjegyekkel fűszerezve.

Lenor Parfumelle Elegante

Elegáns viola és ylang akkordok csipetnyi fás illatjegyekkel fűszerezve **

Lenor

Lenor Parfumelle - Elegáns és intenzív

Ft

Már megrendelte ezt a terméket.
Romantikus kerti piknik - Mi kell hozzá?

Romantikus kerti piknik - Mi kell hozzá?

Romantikus kerti piknik - Mi kell hozzá?

Egy kellemes délután a szabadban festői tájjal körülölelve, minden pár álma, de a gyerekes családok is szívesen kerti piknikeznek. Mi ne maradjon otthon egy romantikus nyári piknik során?

Milánói sertésborda recept

Milánói sertésborda recept

Milánói sertésborda recept

Rántott hús makarónival – elsőre nem hangzik különlegesen finomnak. Pedig ha jól készítjük el, ez a laktató étel az egész család kedvence lesz.

Négylábú barátok

Négylábú barátok

Négylábú barátok
5

Legjobb barátjának négy mancsa van? Bár viccesen hangzik, azonban a kutyák, macskák, sőt akár még az aranyhalak is lehetnek életre szóló barátok! A legtöbb állattartó pontosan tudja, milyen sok előnye van a házi kedvenc tartásnak, különösen, ha valaki egyedül él. Egy macska, de akár még egy kanári jelenléte is okozhat majdnem akkora megnyugvást, mint egy másik emberé.

You have already participated to this slideshow
Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által