10 egyszerű kerti dekoráció

10 egyszerű kerti dekoráció

Egy szép kert kialakításához nem feltétlenül sok pénz, hanem inkább egy kis kreativitás szükséges. Ehhez kínálunk az alábbiakban tíz remek ötletet.


Szeretnénk új színt vinni a kertünkbe? Íme a legmutatósabb, olcsón és saját kezűleg
megvalósítható kerti ötletek: 

1. Komód-virágtároló

Ha van egy régi komódunk, amit már nem használunk – vagy találunk egyet a nagyiék fészerében –, használjuk fel a kertünkben. Fessük át valamilyen élénk, például sárga színűre, és helyezzünk el rajta virágokat. A fiókok pedig kiváló tárolóhelyet adnak. 

2. Használt abroncsból minikert

Az elhasználódott gumiabroncs tökéletes egy minikert kialakításához. Fessük a gumit élénkpiros színűre, töltsük meg a belsejét virágfölddel, és ültessük bele kedvenc virágainkat!

3. Virágcserép a kerítésen

Használjuk ki a kerítés unalmas felületét is: erősítsünk rá különböző, akár mintás, de mindenképpen színes virágcserepeket, legalább három sorban hármat-hármat, hogy szépen mutasson. 

4. Raklap-polc

Szerezzünk be vagy gyűjtsünk össze hat darab raklapot, majd állítva tegyünk két sorban hármat-hármat. Csavarozzuk össze őket, majd rögzítsük a falhoz, hogy ne tudjanak eldőlni. Használjuk az így kapott építményt tárolónak a kerti szerszámokhoz, papucsokhoz, de díszítésként akár virágot is tehetünk bele.  

5. Kihasználatlan sarok

Kár lenne üresen hagyni egy sarkot, mert nem szép látvány. Sokkal mutatósabb, ha valami áll ott vagy szépen virágzik. Ha ide helyezzük, kiemelt figyelmet kaphat például egy szobor, egy pad vagy egy asztalka is.

6. Üveg ágyásszegély

Rendezetté és mutatóssá varázsolhatjuk a kertünket, ha ágyásszegéllyel választjuk el a virágokat a fűtől. Nem kell hozzá drága fát vásárolnunk, elég, ha összegyűjtjük az üres befőttesüvegeket, befestjük őket színesre, és azokkal rakjuk körbe a virágokat.

7. Fűszerkert

Ha mindig is vágytunk egy saját fűszerkertre, használjuk ki az alkalmat, amikor eltörik egy nagyobb virágkaspó. Töltsük fel földdel, a letört részeket pedig állítsuk bele rendezetlenül. Ezekbe az elválasztott részekbe kell beleültetnünk kedvenc fűszernövényeinket.

8. Esernyős virágágy

A tönkrement, használaton kívüli esernyő is tökéletes alap egy virágágyásnak. Nyissuk ki, fordítsuk fejjel lefelé, majd tegyünk bele földet és virágokat.

9. Rekeszfotel

Szuper fotelt készíthetünk gyerekünknek a kertbe, ha egy színes rekesz egyik hosszanti oldalát levágjuk, majd színes párnával kibéleljük.

10. Papírpillangó

A terasz belső részét kiválóan színesíthetjük és díszíthetjük papírból kivágott színes pillangókkal, amelyeket a falra rögzítünk. Minél többet helyezünk ki belőle, annál jobban mutat!

 

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom  

  

 

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632