Hogyan őrzi meg frissességét a vágott virág?

Hogyan őrzi meg frissességét a vágott virág?

Ha szeretnénk tovább élvezni a kedvesünktől kapott gyönyörű csokrunk látványát, néhány apró trükkel meghosszabbíthatjuk a vágott virág életét.


•  Aszpirin: Zúzzunk össze egy tablettát, mejd tegyük a virág friss vizébe. Tovább marad szép a növény, ha naponta cseréljük rajta az aszpirines vizet.

•  Fehérítő: Tegyünk egy ¼ teáskanál fehérítőszert a virág vizéhez. Ha egy kevés cukrot is hozzáadunk, még tökéletesebb a végeredmény. Ezzel lelassítjuk a vízben a baktériumok elszaporodását.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

•  Almaecet: Keverjünk össze 2 evőkanál almaecetet 2 evőkanál cukorral és öntsük a keveréket a vázába! Naponta váltsunk vizet a viragon és tegyünk bele újabb adag almaecetes-cukros keveréket.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által