Kaktusz gondozása

Kaktusz gondozása

Aki szereti a kaktuszokat, szívesen veszi körül magát ezekkel a különleges, szúrós növényekkel, amelyek megfelelő gondozás mellett sok éven keresztül díszíthetik a környezetünket.


  • Vásárlás után ültessük át a kaktuszunkat, mivel legtöbbjük már régóta várakozik a kereskedésekben és valószínű, hogy már kinőtték helyüket. Csak kicsivel legyen nagyobb az új cserép és figyeljünk arra is, hogy jó legyen a vízelvezetése, nehogy „berothadjon” a kaktuszunk.
  • Hagyományos virágföld helyett speciális kaktuszföldbe ültessük a növényt, a virágföld ugyanis túlságosan gazdag tápanyagokban a kaktusz számára, nagyon magas nedvességtartalmával elpusztítja azt. Ha nem áll rendelkezésünkre kaktuszföld, a hagyományos virágföldet keverjük kavicsokkal, mert ez segíthet a vízelvezetésben.


Kollégiumi szoba ötletek
Hogyan építsünk sziklakertet
Madáretető készítése házilag

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által