Kerti szék felújítás

Kerti szék felújítás

A sufniban kitelelt kerti bútorok bizony kissé megkopott és megfakult állapotban kerülnek elő a nyári szezon elején.


Azonban kevés kenőolaj és némi festék segítségével merőben új külsőre tehetnek szert.


Figyelem: Az egyetlen dolog aminek a széken kell lennie, az nem más, mint ön, feltett lábakkal. Minden mástól, pl. penészfoltoktól és a lepattogzott festéktől azonnal szabaduljunk meg!


Amire szükség lesz:

  • víz bázisú festékek
  • ragasztószalag
  • tisztítószerek (pl. Mr Proper)
  • mosogatószivacs
  • csiszolópapír
  • törlőruha


Első lépés: Kezdjük mindjárt az elején: takarítsuk le a székeket! A tisztításhoz és a lerakódott piszok eltávolításához használjunk például Mr Proper általános tisztítószert és törlőruhát. A makacs szennyeződéseket próbáljuk meg dörzsivel eltávolítani.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom


Második lépés: Miután a székek megszáradtak, csiszoljuk végig a fafelületeket csiszolópapírral Elvégre a legkevésbé sem szeretnénk, hogy szálka álljon a fenekünkbe!


Harmadik lépés: A fém részeket takarja el ragasztószalaggal, hogy azokat ne érje festék.


Negyedik lépés: Egy szélesfejű festőecsettel fessük le a szék léceit, mindegyiket más-más színnel. Hagyjuk, hogy a festék megszáradjon, majd távolítsuk el róla a ragasztószalagot.


Az eredmény: Hőn szeretett kerti bútoraink jobban néznek ki, mint valaha!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által