Rágcsálók elleni védekezés

Rágcsálók elleni védekezés

Ősszel a rágcsálók is szeretnének minél melegebb búvóhelyet találni maguknak, hogy védjük meg otthonunkat tőlük?


  • Vágjunk füvet! Ha kertes házban élünk, olyan környezetet kell biztosítanunk már a ház körül is, hogy nehéz legyen a rágcsálóknak a rejtőzködés. Ha rövidre nyírjuk a füvet és rendezett a környezet, nehezen maradnak észrevétlenek az állatok, a házi kedvenceink is hamarabb észreveszik őket.
  • Tömítsünk! Még azokat a kisebb lyukakat is zárjuk el, amelyekről nem gondoljuk, hogy befér rajtuk egy állat. Akár a patkányok is képesek egészen kis helyeken bejutni a lakásba, előzzük meg, hogy befészkeljék magukat az otthonunkba!
  • Tárolás edényben! Az összes élelmiszert a kamrában üveg, vagy műanyag edényben tároljuk, a kutya és macska eledelt is. Így nemcsak higiénikusabb, de az illata sem csalogatja be az állatokat, ne feledjük, a rágcsálók ellen nem elég, ha magasabbra tesszük az élelmiszert!   
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Önnek is vannak a témával kapcsolatos ötletei? Ossza meg másokkal! Hasznosnak és érdekesnek találta a cikket? Kattintson a "tetszik" gombra! Amennyiben írásunk elnyerte tetszését, ne feledje el megosztani másokkal!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által