Tavaszi virágok ültetése – 3. rész

Tavaszi virágok ültetése – 3. rész

A tavaszi dugványozáshoz a nem túl magas talajhőmérséklet az ideális. Cikkünkből kiderül, hogy mit, hová és mikor érdemes ültetni.


Egy, két, hár…virág!
A gyerekekkel megszerettethetjük a kertészkedést a virágzás-versennyel, amelyhez használjunk jácinthagymákat.

1. Adjunk minden gyereknek egy befőttesüveget, és majdnem színig töltsük meg vízzel.2. Ha az üveg szája túl széles, a virághagyma legnagyobb kerületénél szúrjunk a négy oldalába egy-egy fogpiszkálót, hogy a hagyma ne essen bele az üvegbe.3. A virághagymát helyezzük a befőttesüveg szájára úgy, hogy az alja épp hogy a víz fölött legyen.4. Az üvegeket tároljuk hűvös, sötét helyen, és az elpárolgott vizet folyamatosan pótoljuk.Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

5. Amint a hagyma gyökere elérte a kb. 10 cm-es hosszúságot, vigyük a befőttesüvegeket egy meleg, természetes fénnyel megvilágított helyre.

6. Nézzük meg, hogy melyik gyerek virághagymája nő a leggyorsabban és kié fog először virágozni!


Tavaszi zöldség
“A természet a tavasszal fejezi ki azt, hogy “buli van” - mondta egyszer Robin Williams

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által

test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test