Terrakotta edény fedők

Terrakotta edény fedők

Képzeljük el a jelenetet! Nyár van. Kerti partit készülünk rendezni a barátainknak. Épphogy kipakoltuk az összes finom ételt, - aminek az elkészítésével egész délután bíbelődtünk, - amikor legyek landolnak a pástétomban. Borzasztó! Azon kívül, hogy bent kínáljuk a vendégeket, az egyetlen megoldás a rovarok ellen, ha tökéletesen lefedjük az ételt. A következőkben megmutatjuk, hogyan oldható meg mindez.


Ahogyan ne: Letakaratlan ételt kitenni egyértelműen rosszat jelent. Egy egész csapat rovar, és csúszómászó várja, hogy megosszuk velük a vacsoránkat. Ne hagyjuk, hogy ez megtörténjen!A terv: A terrakotta ételfedők elkészítéséhez szükségünk lesz:

  • néhány régi cserépre
  • néhány ragasztószalagra
  • egy-két víz alapú festékre
  • egy kisebb festőhengerre és egy festő edényre
  • néhány szalagra

Első lépés: Mossuk meg a virágcserepeket!. Szárítsuk ki őket teljesen, majd ragasszunk mindegiykre keresztben néhány ragasztószalagot. Egy hosszabbat körben az alapjához, és két rövidebbet mindkét oldalon az aljától a tetejéig.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Második lépés: A festőhenger segítségével fessük le a cserepeket, majd hagyjuk őket teljesen megszáradni.

Harmadik lépés: Ha teljesen megszáradt, szedjük le a ragasztószalagokat.

Negyedik lépés: Végül készítsünk egy fogót a fedőhöz. Egy kis szalagot fűzzünk át a cserép alján lévő lyukon. Ezzel képzünk egy hurkot. Kössünk egy nagyobb csomót a cserép alján, hogy így biztosítsuk a fogantyút.

Végül: Mostmár nyugodtan ehetünk kint is, anélkül, hogy a váratlan vendégek miatt kellene aggódnunk!

Kerti szék felújítás
A sufniban kitelelt kerti bútorok bizony kissé megkopott és megfakult állapotban kerülnek elő a nyári szezon elején.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632