Ajándék csomagolási ötletek

Ajándék csomagolási ötletek

Kreatív csomagolási ötletekkel tegye különlegessé ajándékait, hogy már kibontásuk előtt izgalmat keltsenek!


A csomagolás során a két legnagyobb kihívást a szabálytalan alakú tárgyak és a rögtön beazonosítható ajándékok érdekessé varázsolása jelentik.

A csokoládé szerelmeseinek
Egy tábla csokoládét is különlegessé tehet a csomagolása révén. Először fedje be a csokoládét zsírpapírba. Hajtsa be a széleket és ragassza alulra úgy, hogy ne látszódjon a ragasztószalag. Egy szép képről készítsen színes fénymásolatot és hajtsa rá körben a táblára, végül pedig tegyen rá díszszalagot és egyéb dekorációt.

Könyv új köntösben
A könyv mindig szívesen fogadott ajándék. Alábbi ötletünk segítségével készítsen díszes papírból kivágott új borítót behajtott fülekkel, és egészítse ki egy szép szalaggal átfűzött kísérőkártyával.

Összecsomagolva
Válogasson össze kis ajándéktárgyakat, tegye őket egy-egy tüllből készült díszzacskóba. Csomagolja őket össze úgy, hogy egy csomagolópapírral bevont és papírzsebkendővel kibélelt kartondobozba helyezi őket.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Egy csokorba kötve
Ahelyett, hogy sok apró ajándékot egy díszzacskóba tenne, csomagolja be őket egyenként és egy csinos masnival kösse össze. Így biztosan még tovább fog tartani az ajándékbontás izgalma!

Praktikus megoldás
A nagy, kerek ajándéktárgyak csomagolása gyakran problémát okoz, ezért csomagolópapír helyett használjon textíliát! Például az ajándékba adott konyhai eszközt csomagolja dekoratív törlőruhába, a végeket pedig a csomag tetején kösse csomóba.

Ajánlott bejegyzések:

Csináld magad ajándék
Készítsünk olyan ajándékokat, amelyek elővarázsolják szeretteinkben a szunnyadó kreativitást.


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által