Belsőépítészeti ötletek: keltse életre polcait!

Belsőépítészeti ötletek: keltse életre polcait!

Válasszunk gondosan a belsőépítészeti ötletek és tárolási lehetőségek közül, hiszen ezek otthonunk fontos elemei lehetnek. Fedezze fel ötleteinket!


Az otthonunkban a praktikus és a mutatós tárolást próbáljuk meg összehangolni.

A szűk terek
Valószínűleg meglepődne, ha tudná, hogy otthonában hány lehetőség és hely van polcok felszereléséhez!

 • Extra tárolókat könnyen készíthetünk polcok beszerelésével, melyeket ablakok alá, sarkokba, ajtók felé és átjárókba helyezhetünk.
 • Egy, már berendezett helység sokszor rejthet kihasználatlan lehetőségeket tárolóegységek beszereléséhez.Egy egyszerű alkóv beszerelésével – ami túl szűk ülőhelynek – könnyen kreálhatunk könyveinknek vagy fotóinknak tárolóegységet.
 • Az ablakok közötti keskeny terek kiválóan kihasználhatóak polcok beszerelésével, melyeket kedvenc tárgyaink bemutatásával dobhatunk fel.
 • Szobáink sarkait maximálisan ki tudjuk használni kisebb szekrények, illetve a padlótól a plafonig érő polc rendszerek telepítésével.


Az anyag az, ami igazán számít
A tárolóegységek és polcok elkészítéséhez leggyakrabban fát használunk, de ezek akár téglából és fejgerendából is kialakíthatóak, sőt, akár betonból is a fal részeként beépítve.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom
 • Vegyes alkatú gyantával, fémmentes fémmel vagy műanyaggal is különleges hatás érhető el otthonunk belső tereit illetően.
 • A kezelt fa használatának fontossága kiemelkedő, hiszen az olajjal kezelt fa tartóssága és rugalmassága időt állóbb, mint a kezeletlen fáé.
 • Egy másik közkedvelt technika a cellulóz alapú festékkel való átfújás, amely modern és sík felületeket eredményez.
 • Ne korlátozza le a lehetőségeket: gondolkodjon beépített tárolóegységekben, de ne felejtse el, hogy ezeket előre meg kell tervezni, hiszen permanens részei lesznek a lakásnak. Bebetonozott polcok készítéséhez kérje szakember segítségét, aki tanácsokkal szolgál a tervezés és kivitelezés terén.


Praktikus tárolóegységek
Nem kell, hogy polcaink egyszerűen csak tárgyaink tárolására szolgáljanak. Ennél sokkal sokoldalúbban is használhatjuk őket!

 • Egyszerű formák beépítésével hétköznapi tárgyainkat művészeti tárgyként mutathatjuk majd be. Egy egyszínű üveg lehet, hogy nem hívja fel a figyelmet, de egy egész polc tele efféle üvegekkel már egészen biztosan igen.
 • Gondoljuk át, hogyan tudnánk tárgyainkat változatos színekkel és anyagokkal feldobni! A teljesen letisztult, világos és fehér színekből álló dísztárgyak akár a lakás fénypontjaivá is válhatnak.
 • Ha lakásunkat szimmetrikusan szeretnénk berendezni, akkor a könyvespolcot az ablakkal vagy a kandallóval szembe kell helyeznünk.
 • Ha változatosságra vágyunk, akkor lakásunkat aszimmetrikusan rendezzük be.
 • A padlótól a plafonig érő könyvespolc ideális tárolóegység azok számára, akik sokat olvasnak és a lakás ezen része pihenőzónaként is alkalmazható.

Könyvek
A könyvek elrendezése lehetőséget nyújt arra, hogy a praktikus, de az annál inkább dekoratív tárolást megvalósíthassuk.

 • Fessük polcainkat vidám színekre, amelyek vonzzák a tekintetet és amelyek lakásunk különleges részeivé válhatnak. Könyveinket elrendezhetjük akár színük szerint is a polcokon, amellyel szintén dekoratív hatást kölcsönzünk majd.
 • A különböző anyagok kombinálása is hangulatos hatást tud kelteni. Természetes anyagokkal, például kövekkel és kagylókkal is feldobhatjuk lakásunk egyes pontjait.
 • Különleges könyveinket helyezzük vízszintesen egymásra! Könyveink vízszintes és függőleges tárolásával a polcokon izgalmas hatást, illetve jó helykihasználtságot érünk el.
 • Keménykötésű könyveinket ne tároljuk szorosan egymáshoz illesztve, illetve nagyobb könyveinket tároljuk vízszintesen! Könyveinket támaszokkal ékeljük ki könyvespolcaink végén, hogy nehogy leessenek!
 • Védjük őket a párától és használjunk műanyag könyvvédőt a por ellen!


Nyomtatható fali poszterek
Legyen trendi, és varázsolja otthonába a régi korok hangulatát az itt közzétett 3 eredeti poszter segítségével.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632