Beltéri dekorációs ötletek

Beltéri dekorációs ötletek

Egy stylist fejével gondolkodva ottohában egyéniségét tükröző, esztétikus tereket hozhat létre.


Szemrevaló holmik
Becsben tartott tárgyaink gyakran éppoly szépek, mint a műalkotások, ezért megéri őket látható helyre kiakasztani pl. a hálószobában, hogy feldobjuk velük a simára festett falakat.
Így nemcsak praktikusan kéznél lesznek a holmik, hanem a tárolás problémája is megoldódik.

Szemrevaló holmik

Információs fal
A fekete táblafestékkel bevont ‘információs fal’ praktikus megoldást jelent a fontos dolgok és a teendők feljegyzésére.

Információs fal

Mini múzeum otthon
Önből is lehet kurátor - saját otthonában, ahol az Ön által gyűjtött tárgyakból, érzelmi értékkel bíró örökölt darabokból és a házban lévő egyéb szép tárgyakból kis kiállítást szervezhet. A hasonló jellegű tárgyakat páratlan számban rendezze egymás mellé úgy, hogy elmeséljék az Ön személyes történetét.

Mini múzeum otthon

Egy kis csillogás
Vigyen nőiességet otthonába azáltal, hogy egy érdekes fejtámla-mintát fest a falra. Az ezüst festék használatának határozott előnye, hogy visszaveri a rá eső fényt és ezáltal tágasabbnak tűnik a tér.

Egy kis csillogás

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Személyes stílus
Nappalija otthonosabb lesz, ha személyes tárgyait: könyveket, kényelmes párnákat, fényképeket és szép tükröket helyez el benne. A sötét falfelület drámai stílusú, egyszerű háttérként szolgálhat, bár jó, ha tudja, hogy a kis tereket ‘összenyomja’. Ez ellensúlyozható a falakra helyezett tükrök segítségével, mivel ezáltal a tér érzete tágítható.

Személyes stílus

Rendszerezett polcok
Könyveit rendszerezze szín szerint és így letisztult, átlátható és modern hatást érhet el. Ha vannak olyan könyvei, amelyek színükben nem illenek a sorba, fordítsa őket fehér lapjaikkal kifelé. A rendszerezettséget még tovább fokozhatja, ha személyes emlékeit is hasonló elv alapján csoportosítja.

Rendszerezett polcok

Teremtsen bensőséges légkört!
A nagy belmagasságú és kiterjedésű terek gyakran az üresség érzetét keltik. Otthonosabbá teheti a szobát, ha nagy méretű képet helyez a falra. A bensőséges hangulatot az egyéb dísztárgyak azonos színek szerinti harmónikus elrendezése által is fokozhatja.

Teremtsen bensőséges légkört!

A sokoldalú tálca
Ha megtetszik Önnek egy tálca, nyugodtan vegye meg! Hamarosan számos dologra fogja tudni használni. Segítségével például ‘kordában tarthatja’ apró tárgyait, stabil felületként használhatja a kereveten, de akár védheti vele az antik asztallapot is. Egy szép tálca mindig feldobja a szobát, sőt, falra is akasztható, akár egy műalkotás.

A sokoldalú tálca


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által