Családbarát konyha – hasznos tippek és ötletek

Családbarát konyha – hasznos tippek és ötletek

Az ön családja is a konyhában tölti a legtöbb időt? Van néhány hasznos lakberendezési és dekorációs ötletünk, hogy mindenki kellemesen érezze magát.


A konyha a lakás lelke, a legtöbb időt általában ott töltjük. Varázsoljuk igazi családbarát környezetté!

Nyitott tér
A család összehozásának legegyszerűbb módja az, ha a zárt konyhából nyitottat csináltatunk. Valószínűleg ez egy falbontással megoldható. Ha nem szeretnénk teljesen nyitott teret, tehetünk a fal helyére polcot vagy elhúzható falat is.

Tanulósarok
Ha van elég hely a konyhában, feltétlenül tegyünk be egy kis asztalt és egy polcot, ahol a gyerekek meg tudják írni a leckét, vagy rajzolgathatnak, barkácsolgathatnak. Így a vacsora készítése közben is tudunk velük beszélgetni és segíteni nekik, ha szükségük van rá.

Fényes falak
Magas fényű színek nem csak a körömlakkoknál léteznek, hanem a falfestékeknél is. Ha ilyennel festjük ki a konyhát, azzal duplán jól járunk: a matt festékkel ellentétben ugyanis a fényes nem szívja magába a zsiradékot és más szennyeződést, ráadásul minél csillogóbb a szín, annál könnyebben lehet lemosni.

Ambi Pur Candles
Ambi Pur Candles
(49)

Az Ambi Pur nemcsak elfedi, de valóban meg is szünteti a szagokat

Fedezze fel most!

Mintás, könnyen kezelhető textilek
Ha nem egyszínű terítőt, szalvétát és konyharuhát vásárolunk, nem kell feltétlenül minden nap újat feltennünk. A színes textíliák ugyanis jobban elrejtik a kisebb foltokat, ráadásul vidámabbak is. Bár a textilek melegebbé és lakályosabbá teszik a konyhát, mégsem szabad túlzsúfolnunk velük. A hosszú terítők és különböző takarók alatt felgyülemlik a por, és nehezebb a porszívózás.

Üvegajtók
Egy elfoglalt, sokgyerekes édesanya számára nagy szolgálatot tehet egy üveges tárolószekrény. Mindenki láthatja benne, hol vannak a leggyakrabban használt élelmiszerek, így nem fogják kétpercenként megkérdezni, mit hol találnak.

Családi tábla
Az egyik falra tegyünk fel egy táblát, amelyre a gyerekek az összes saját készítésű műalkotásukat feltehetik, esetleg rajzolhatnak és írhatnak rá.A táblán keresztül üzenhetjük meg az éppen aktuális információkat a család többi tagjának is.

Csináld magad gyerekeknek - bögre díszítés
A konyhaszekrénye tele van rég nem használt bögrékkel?

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

amanta

amanta

Jelentett

A Lenor Parfümelle Eleganta egy fantasztikus illatu öblitő.Hosszantartó illatot biztosit.

  • Jelentem