Bögre díszítés

Csináld magad gyerekeknek - bögre díszítés

A konyhaszekrénye tele van rég nem használt bögrékkel?


Miért ne díszítsék ki gyermekei? Az Everydame most újabb ötlettel áll elő: hogyan készítsünk firkabögréket egy családi program keretében? Élvezzék közösen a vidám reggeliket!Csak kevés kell hozzá:

  • Egy bögre (lehetőleg sík oldalú, amelyen ügyesebben lehet dolgozni)
  • Táblafesték és egy keverőpálca
  • Egy edény a festéknek, amely kellően széles ahhoz, hogy a bögréket belemártsuk.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Mielőtt beleöntjük a festéket az edénybe, keverjük fel a pálcával homogén állagúra. Mártsuk bele a bögrét a festékbe a kívánt magasságig.Vigyázzunk, hogy ez ne érjen a bögre széléig, nehogy a gyerekek a festékes részt emeljék szájukhoz az ivásnál. A festékbe mártás során próbáljuk a bögrét a lehető legegyenesebben tartani, hogy a demarkációs vonal egyenes legyen. Ezt követően hagyjuk, hogy lecsöpögjön a fölösleges festék.Sűrűségének köszönhetően erre körülbelül 1 perc elegendő. Helyezzük el a bögrét száradni, fejjel lefelé.Ügyeljünk arra, hogy a megfestett területeken ne hagyjunk ujjnyomot! Ez a művelet elég kényes, ezért mindenképp felnőtt végezze! A bögréknek 1 nap kell, mire megszáradnak. Másnap reggel a gyerekek és a felnőttek is rárajzolhatják napjukat, vagy kedves üzenetekkel dekorálhatják. Egy kedves ötlet, ami feldobja a családi hangulatot. Persze csak ha nem felejtjük el megvenni hozzá a krétát...

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által