Egy szoba, két funkció

Egy szoba, két funkció

Hozza ki a maximumot otthonából a térkihasználás átgondolásával.


Ahogy nő a család, úgy változnak meg igények is. Egy kis kreativitással költözés nélkül új otthonra tehet szert.

Nappali-dolgozó Állítson egy számítógépasztalt és nem kiugró, alacsony polcokat a nappali sarkába. Mivel a jobb számítógépes székek jellemzően komorak, dobja fel a háttámlát valamilyen szép anyaggal. A szoba dolgozósarkát valamint a polc fölötti polcokat fesse eltérő színűre – a nappali fő színével ellentétes árnyalatúra – hogy az új teret elkülönítse. Lágyítsa az “irodai” hatást fényképekkel és növényekkel.


Fürdőszoba-mosókonyhaA konyhában felszabadíthat egy kis teret, ha mosógépét áthelyezi a fürdőszobába. Otthonosabb hangulatot teremthet, ha fonott ruháskosarakra cseréli a műanyagokat és a mosóport elrejti. Ha beltéri szárítót szeretne használni, kerülje a plafonra szerelhető, zsúfoltságot keltő retró modelleket.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Hálószoba-öltözőHa van elég hely a hálószobában, az egyik végében szereljen fel egy függönyrudat és akasszon rá világos színű lenvászon drapériát. E mögött elfér egy pipereasztal és egy kisebb méretű ruhafogas, vagy akár egy kirakati baba is, amelyre kikészítheti aznapi ruháját, vagy amin elvégezheti a kisebb ruhajavításokat. Egy ilyen lányos sarok falára jól illik néhány egyéni stílusát tükröző kép.


Nappali-hálóA kényelmes kihúzható kanapén kívül szerezzen be egy ágynemű tárolására alkalmas lábtartót (így nem kell kerülgetni az ágyneműhalmot). A ruhatárolók diszkréten illeszkedjenek a nappali stílusához és kerüljenek messze a szoba központi részeitől (TV, kandalló, stb.). Válasszon olyan állólámpát, amelyet a kanapé mellé helyezve használhat tévénézésre és ágyban olvasáshoz egyaránt.


Tipp Ha mindennapos használatra alkalmas kihúzható kanapéra van szüksége, válasszon olyan típust, amelyben mélyebb matrac (emlékező habos, vagy rugós) is elfér, illetve egyszeresen összecsukható és ezáltal hosszabb élettartamú benne a matrac.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!