Videós recept - Ehető karácsonyi dekoráció

A terített asztal dísze és egyben a gyerekek kedvence az az ehető tobozdekoráció, aminek elkészítését Csorba Anita, az inspirációk.hu bloggere mutat be nekünk.


A kakaós toboz elkészítéséhez elegendő kedvenc kókuszgolyó receptünket előkeresni, de ha nincs ilyen, akkor íme Anita receptje:

Hozzávalók:

  • 250 g darált keksz
  • 50g cukormentes kakaópor
  • 50 g porcukor, vagy xilit (ez egy kevésbé édes verzió) ebből egy kicsi a tetejére kerül majd
  • 50 g kókuszreszelék
  • kakaós reggeliző pehely
  • rumaroma
  • és annyi langyos tej, hogy viszonylag kemény masszává össze lehessen gyúrni, ne dőljön fel
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ha összegyúrtuk a hozzávalókat, toboz alakot formáltunk belőle és jöhet a szurkálás. A kakaós reggeliző pelyheket a toboz aljától elkezdve felfelé haladva egyesével beleszurkáljuk a masszába. Ha kész vagyunk vele, a tetejét megszórjuk porcukorral és akár egyéb téli dekorációs kiegészítőkkel díszítve tálaljuk.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632