Elegáns és praktikus kábeltartó

„Csináld magad” ajándék Apák napjára: Elegáns és praktikus kábeltartó

Íme, a tökéletes ajándék a technofil apukák számára: egy tartó azoknak a kábeleknek, amelyek folyton el akarnak tűnni. Például telefontöltő, vagy fényképezőgép töltő kábel. Tökéletes utazáshoz, hiszen ekkor hajlamos az ember elhagyni ezeket a fontos kellékeket. A következő tippek segítségével készítse el a tökéletes ajándékot ön is!


article image

Ezt a kis tárolót nagyon egyszerűen elkészíthetjük. Nem kell varrni, vagy ragasztani, mindössze néhány dologra lesz csak szükség.

  • Egy 22 cm x 60 cm-es műbőr vagy bőr
  • Olló és sniccer
  • Patent

article image

Az egyszerűség kedvéért érdemes követni a képen megadott méreteket. Természetesen nem kötelező pontosan ekkorára mérni, a képek csak tájékoztató jellegűek. A pontok jelzik a vágás helyét.

article image

article image

Kezdje kívülről kivágni, majd a sniccerrel folytatva szabja teljes lyukat, ahova majd a kábelek kerülnek. Ha igazán a tökéletességre törekszik, érdemes pontosan akkora lyukat vágni, amekkora az összehajtott kábel.

article image

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

article image

article image

article image

A patent két részből áll. Az egyiket erősítse a bőr sarkához.

article image

A másik részt pedig oda, ahol az összetekerés során a két anyag rész találkozik. Hogy megbizonyosodjon róla, hogy pontosan mért mindent, mielőtt lefixálná a patentokat, próbálja bele a kábeleket a tárolóba.

article image

Nincs többé szanaszét lógó kábel a lakásban, mostantól minden a helyén van. A technofil apukák imádni fogják, de annyira praktikus, hogy a család minden tagja akar majd egyet magának.

Hogyan készítsünk személyre szabott könyvjelzőt?
A könyv mindig jó ajándék, de egy személyre szabott könyvjelzővel még különlegesebbé tehetjük.

Teendők listája az ágybabújás előtt gyermekek számára
Győződjünk meg arról, hogy mielőtt elmennek lefeküdni, gyermekeink elvégezték az aznapi teendőiket!

Kreatív ötletek az otthonunk dekorálásához
Újrahasznosított elemekkel dekorálni olcsó, és már önmagában is művészet...

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632