Én, vagy a kutya!

Én, vagy a kutya!

Ne engedjük a végtelenségig fajulni a problémát – helyette inkább igyekezzünk kialakítani a megfelelő környezetet, melyben szeretteink és kedvencünk harmóniában élhetnek egymással.


Egy szerelmi háromszög sosem egyszerű helyzet, azonban különösen bonyolult, ha az egyik félnek négy lába van és ellenállhatatlan kiskutya tekintete. Hogyan tehetünk hát mindkettejük kedvére? Íme, néhány tipp, melyek segítségével tökéletes környezetet teremthetünk mindenki nagy örömére!

Jelöljünk ki egy kutyamentes zónát!
Szőr, sípoló játékok mindenütt és persze a szag… Hihetetlen, hogy egy kiskutya is mennyire birtokába tudja venni az otthonunkat. Sajnos az összhatás taszító lehet a partnerünk számára, aki minden bizonnyal nagyra értékelne egy háziállat-mentes övezetet. Miért ne alakíthatnánk át egy hálószobát vagy dolgozószobát kizárólag emberi területté? Egyszerűen csak tegyük el a játékokat, porszívózzuk fel a szőrt és frissítsük fel a levegőt az Ambi Pur légfrissítővel, mely teljesen megszűnteti a kellemetlen szagokat.

Tanítsuk meg négylábú barátunkat!
A kiskutya iránti lelkesedés és energia egy idő után kissé alábbhagy, különösen, amikor minden hozzájuk intézett mondatra a játék reményében ránk ugrálnak. Amennyiben ez így halad, muszáj lesz törvénybe iktatni az “Ül!” parancsot, máskülönben nemigen megyünk el mellette anélkül, hogy összeszőrözne bennünket. Érdemes feléleszteni kutyasuttogó ösztöneinket és irányításunk alá venni ebünket, hogy aztán minőségi időt tölthessünk szeretteinkkel.

Ambi Pur Candles
Ambi Pur Candles
(49)

Az Ambi Pur nemcsak elfedi, de valóban meg is szünteti a szagokat

Fedezze fel most!

Biztosítsunk kutyánknak teret!
Mivel a kutyamentes környezet kialakításával visszafoglaltuk a lakás egy területét, most ideje kompenzáció gyanánt kedvencünknek is kijelölni egy saját kis zugot! Esetleg talált már magának egy pontot valamelyik bútoron vagy bútor mellett? Tegyük hivatalossá! Helyezzük el fekhelyét és játékait az adott területen, és ha netán a szagok kicsúsznak irányításunk alól, csak fújjunk egyet az Ambi Pur légfrissítővel, a bútorokat pedig permetezzük át az Ambi Pur szövetfrissítővel: csodákat fog művelni a kellemetlen szagokkal! Mivel a kutyusok előszeretettel vackolnak puha zugokba (amilyen például az ágyunk), ezért iktassuk be takarítási rutinunk részévé az Ambi Pur használatát, hogy mindig kordában tarthassuk a szagokat!

Fújjunk némi románcot is a levegőbe!
Nem sok dolog rontja el jobban a romantikát, mint egy háziállat okozta kellemetlen szag, úgyhogy ideje kézbe venni az irányítást és váltani a szerelem illatára! A szagokat persze nem csupán elfedni kell; mindenek előtt teljesen meg kell szabadulni az “Eu de Blöki’-től! Ekkor jöhet szóba az Ambi Pur, amely semlegesíti a kellemetlen szagokat, helyükre pedig fantasztikusan frissítő illatot varázsol. Miért is ne fújhatnánk szobánkba egy keveset minden nap az Ambi Pur légfrissítőből, ami kordában tartja a szagokat és hosszantartó frissességet nyújt!

Mint kiderült, a megfelelő praktikákkal és az Ambi Purral nincs helye az “Én vagy a kutya” dilemmának! Éljenek hát mindnyájan boldogan!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!