Faldekorációs ötletek

Faldekorációs ötletek

Tanácsaink segítségével megtudhatja, hogyan díszítheti otthona falait.


Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A falak dekorálása központi szerepet játszik a higgadt, elegáns és személyes hangulat megteremtésében, hiszen a csupasz falak az idegenség, befejezetlenség és üresség érzetét keltik.

Együtt a család
Csapjanak egy hétvégi családi összejövetelt! A különböző festékektől a tapétákig és egyéb kellékekig – persze a kitűzött cél függvényében – mindenre szükség lehet a falak dekorációjához!

Kiegyensúlyozott dekoráció A falakat, még ha nagy felületet foglalnak is el, nem feltétlenül kell beborítani festményekkel, képkeretekkel és fotókkal. Ne feledje, hogy a falak dekorációjában kulcsfontosságú az egyensúly megtartása.

Tipp: kiegyensúlyozott dekorációt érhet el a fal és a rá helyezett tárgyak (képek, bordűr, polc) színeinek kombinációja révén.

Lehetőségek A falak dekorációja során számos lehetőség közül választhat, amelyek közül a legegyszerűbbek a következők:
Különböző méretű és témájú képeket akaszthat a falra.
Fényképekkel díszítheti a falakat (ezek lehetnek családi fotók, de egyéni ízléstől függően egy-egy téma köré rendezett képek, városi látképek vagy rusztikus kompozíciók is).
Rögzítsen a falra négyszögletes elemekből álló könyvespolcot, ahol “szemlére teheti” könyveit, filmjeit, dísztárgyait, albumait és bekeretezett képeit egyaránt.
A legidőigényesebb lehetőségek:
Fesse át az egyik falat valamilyen új színre úgy, hogy egyszerre törje meg a monotóniát és tartsa meg a kiegyensúlyozottságot (legyen óvatos az erős, feltűnő színekkel, mivel ezek egy idő után fárasztóak a szemnek).
Tapétázzon! Ma már rengeteg színű és mintájú tapéta kapható, csupán ki kell választania az otthonához stílusban leginkább illőt.

Tipp: Akár vinyl tapétával is próbálkozhat– az eredmény lenyűgöző lesz!
Használhatja idézetek, képek vagy minták formájában.

A fal, mint kiállítási felület
Amennyiben a családban van művész tehetség (aki fest vagy fényképez...) a falon kiállíthatja ezeket a saját készítésű műveket. Lehet, hogy a világ legkisebb galériájának fog tűnni, de az biztos, hogy minden látogató tekintetét magára vonzza majd.


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által