Fali cipőtároló készítése

Fali cipőtároló készítése

A nők többnyire imádják a cipőket, de vajon hogyan lehet azokat kényelmesen és átláthatóan tárolni? Próbálja ki ezt a praktikus, fali cipőtárolót!Amit kerüljünk: Mind visszatettük cipőinket az eredeti dobozukba, azonban a cipősdoboz-hegyek és a földön heverő cipők csöppet sem nyújtanak szép látványt.


A terv: Amire szükségünk lesz a tároló elkészítéséhez: pipalécekre (a méret és a mennyiség a tárolandó cipők számától függ), festékre, dörzspapírra és csavarokra.


Első lépés: Dörzsöljük simára a pipaléceket a csiszolópapírral.


Második lépés: Fessük le kedvünk szerint, olyanra, amelyik a leginkább illik a környezethez, majd hagyjuk száradni.


Harmadik lépés: Ácsceruzával húzzunk egy egyenes vonalat oda, ahová fel szeretnénk rakni a tartót.


Negyedik lépés: Rögzítsük a falra a lécet csavarhúzóval. Ha téglafalunk van, akkor fúróra és tiplire lesz szükségünk, ami tartja majd a csavart.


Végezetül:Már készen is van a fali cipőtárolónk, amely nem csupán egy remek módja cipőink elhelyezésének, hanem ráadásul még egy szép művészi alkotás is egyben!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

etus71

etus71

Jelentett

Praktikus és jól néz ki!

  • Jelentem
Tundeanyu63

Tundeanyu63

Jelentett

Olcsó és jó ötlet, biztosan meg fogom csinálni.

  • Jelentem
SiEvi

SiEvi

Jelentett

Nagyon tetszik!!!

  • Jelentem
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632