Halloween Töklámpás

Faragott halloween tök

A halloweeni időszak legizgalmasabb része, amikor vicces és kicsit ijesztő, de mindenképpen hangulatos tököt faragunk a gyerekekkel közösen.


  • Csak érett tököt válasszunk a faragáshoz, különben nem fogjuk tudni feldolgozni a belsejét. Egységes színe és felülete legyen, hogy ne zavarjon a minták elhelyezésében.
  • Használjunk sniccert! Vékony pengéjű, kisebb darabot válasszunk, amivel azért át tudunk a kemény rétegen is hatolni. Egy ügyes ezermester szerszámosládájában mindig van egy-két kaparó, vágó, szúró eszköz, amivel a finom részleteket is kidolgozhatjuk.
  • Ne vállaljuk túl magunkat! Olyan mintát, figurát próbáljunk elkészíteni, ami nem túl bonyolult, különben hiába dolgozunk! Egy egyszerű alakzatból készült töklámpás is nagyon hangulatos lehet, és még sikerélményt is nyújt! A kivájt, kifaragott tök belsejében helyezzük el a mécsest.
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ön is szokott Halloween-kor töklámpást faragni? Ossza meg ötleteit másokkal! Hasznosnak és érdekesnek találta a cikket? Kattintson a "tetszik" gombra! Amennyiben írásunk elnyerte tetszését, ne feledje el megosztani másokkal!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által