Házikedvencek

Házikedvencek

Egy kiskutya jelenléte jelentősen átírja bármely család életét: a gyerekek többé nem unatkoznak a nyári szünetben, hazaérkezésünket pedig egy csaholó szőrgombóc fogadja izgatottan. Hogyan tarthatjuk azonban közel magunkhoz kedvencünket, miközben kordában tartjuk a szagokat? Sok gazdi feleslegesen aggódik a tisztítószerekben található vegyszerek miatt, 1998 óta ugyanis az Ambi Pur “elfújta” ezeket az aggodalmakat! A technológia vívmányainak köszönhetően ma már büszkén mutatjuk be a házikedvenc szagmegszüntető termékünket, amely az Ambi Pur többi termékeihez hasonlóan biztonságos, viszont fokozott szagmegszüntetető erővel bír – mindezt az OdourClean technológiának köszönhetően!


Minden gazdi tudja, hogy a házikedvencek után történő takarítás gyakran igen fárasztó feladat lehet. Van, hogy mindegy mennyit porszívózunk vagy sikálunk, egyszerűen nem sikerül visszahozni otthonunk korábbi természetes tisztaságérzetét. Ne hagyjuk, hogy vendégeink elsőre kiszimatolják házikedvencünket: próbáljuk inkább ki az új, prémium aeroszolos légfrissítőt, amellyel biztonsággal elvégezhető a szagmegszüntetés feladata.  Az OdourClean technológiával rendelkező Ambi Pur biztonsággal alkalmazható a házikedvenceink körében, legyen szó a szövetfrissítő sprayről a fekvőhelyük, vagy az aeroszolos légfrissítő használatáról a tálkájuk körül.  A korábbihoz képest dupla mennyiségű  szagmegszüntető összetevőt tartalmaz, miközben a megszokott biztonsággal alkalmazható; így családja és házikedvence(i) is egyaránt fellélegezhetnek!

A házikedvencek körüli szagok kiküszöbölésével számos módon próbálkozhatunk, s bár az Ambi Pur a gumijátékokat nem tudja a helyükre tenni, azonban a szagok hosszútávú leküzdésében segíthet! Próbálja ki az új, 3volution elektromos légfrissítőt OdourClean technológiával a nyúl- vagy hörcsögketrec mellé, amely azonnal munkához lát és megszünteti a szagokat ellenben azokkal a termékekkel, amelyek csupán ideiglenesen fedik el azokat.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test 
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632