Házilag készített karácsonyi dísz ötletek

Házilag készített karácsonyi dísz ötletek

Függetlenül attól, hogy épp milyen az időjárás odakinn, ragadjuk meg a hideg és a hó hangulatát egy skandináv ihletésű, kék és fehér színekből álló dekoráció-szettel!


Karácsonyfa
Karácsonyfa gyanánt használjunk egy igényesen feldíszített faágat! Az ágat egy damil segítségével lógassuk a plafonról az asztal fölé! Mielőtt ezt megtennénk, egy metszőollóval vágjuk le a nem kívánatos kisebb ágakat. Ezt követően fújjuk le az ágat fehér szórófestékkel, de csak annyira, hogy a fa még halványan látszódjon! Az ág bizonyos részeit vagy teljes egészét is beboríthatjuk csipkézett szalagokkal, illetve varrott vagy hurkolt díszgömbökkel. Ez utóbbit nem szabad túlzásba vinni, a skandináv stílus titka ugyanis a letisztultság.

Filcből készült szív
Idén karácsonykor, otthonunk ott lesz, ahol a szívünk. Amire szükségünk lesz: formasablon, fehér filc anyag, piros sodrott hímzőfonal, vatelin
Elkészítése
1. A sablon segítségével rajzoljunk a fehér filcre két szív alakú sablont, majd vágjuk ki őket!
2. Mindkét szívre varrjunk rá hímzőfonal segítségével egy hópehely formát, majd egy kis rést hagyva, apró öltésekkel varrjuk össze a két szív alakot. A szívet töltsük meg vatelinnel, majd varrjuk össze a nyílást.
3. Végezetül egy kis lyukon keresztül fűzzünk át rajta cérnát vagy damilt, hogy dekorációnkat bárhová felaggathassuk.

Tarka csillag
Egy kis piros még inkább hangulatossá teheti az ünnepi szezont. Amire szükség lesz: tarkán szőtt piros pamutszövet, fehér és piros sodrott hímzőfonal, vatelin, 2 fehér gomb
Elkészítése
1. A sablon segítségével vágjunk ki két csillagot a pamutszövetből.
2. A két csillagot három szál fehér hímzőfonal segítségével, apró öltésekkel varrjuk össze, s hagyjunk rajta egy kis lyukat, melyen keresztül a bélést helyezzük majd bele.
3. Töltsük meg a csillagot a vatelinnel, majd zárjuk össze a nyílást. A csillag mindkét oldalának közepére varrjunk gombot a piros hímzőfonal segítségével.
4. Végezetül az egyik csillagon, egy kis lyukon keresztül, fűzzünk át rajta cérnát vagy damilt, hogy a csillagot bárhová felaggathassuk.

Ambi Pur Candles
Ambi Pur Candles
(49)

Az Ambi Pur nemcsak elfedi, de valóban meg is szünteti a szagokat

Fedezze fel most!

Tarka angyal
Kevesebb bájos dolog van az ünnepekkor egy csipkés szárnyú, tarka angyalkánál. Amire az elkészítéséhez szükség lesz: sablonforma, kék színű sodrott hímzőfonal, merev nylon csipke, fehér szálú hímzőfonal, vatelin
Elkészítése
1. A csipkézett anyagból, a sablon segítségével vágjunk ki két angyalformát.
2. A két angyalt három szál fehér hímzőfonal segítségével, apró öltésekkel varrjuk össze, s a forma alján hagyjunk rajta egy kis lyukat, melyen keresztül a bélést helyezzük majd bele.
3. Töltsük meg vatelinnel, majd zárjuk össze a nyílást. A szárnyakat futó öltésekkel varrjuk az angyal hátára.
4. Végezetül az angyal fején, egy kis lyukon keresztül, fűzzünk át rajta cérnát vagy damilt, hogy aztán az angyalt bárhová felaggathassuk.

Habcsókfa
Esztétikus, ráadásul ehető, így tökéletesen megfelel kisebb terek dekorálásához vagy meghitt összejövetelekhez. A sok finomság alatt csomagoljuk díszes ünnepi borításba a süteményes tálat! Használjunk fogpiszkálót, s ennek segítségével válogassunk a habcsókok és egyéb édes nyalánkságok közül! Tűzzünk a tálba csillagszórót, majd gyújtsuk meg közvetlenül a tálalás előtt!

Adventi naptár
Az adventi naptárak nagyszerűen tükrözik az ünnep hangulatát, ráadásul minden gyermek imádja őket! Remek ötlet lehet egy papír ablakokból álló, házi készítésű adventi naptár elkészítése, melybe mindenféle finomságot rejtünk. Először is, szerkesszünk egy szarvas alakú linóleummetszetet, majd kék kézműves festék segítségével nyomtassunk egy alakot mindegyik apró ablakra. A forma felviteléhez használjunk festőhengert! A változatosság érdekében játsszunk a szarvas elhelyezkedésével és pozíciójával, illetve a nyomtatás színének világosságával! Különleges meglepetés gyanánt készítsünk apró ajándékokat légszáraz agyagból! Az agyagot terítsük ki sodrófával, majd miután rájuk helyeztük a formákat, szintén a sodrófa segítségével vágjuk ki az alakzatokat! A díszek kivágásához használjunk különböző típusú és ábrájú formákat. Végezetül, mielőtt megszilárdulnának, fúrjunk mindegyik dísz tetejébe egy apró lyukat, hogy aztán azon keresztül fel tudjuk lógatni őket. Mire elérkezik a karácsony, számos új dísz közül válogathatunk majd!

Házilag készített karácsonyi dísz ötletek - 2. rész
Függetlenül attól, hogy épp milyen az időjárás odakinn, ragadjuk meg a hideg és a hó hangulatát egy skandináv ihletésű, kék és fehér színekből álló dekoráció-szettel!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632