Házilag készített karácsonyi dísz ötletek - 2. rész

Házilag készített karácsonyi dísz ötletek - 2. rész

Függetlenül attól, hogy épp milyen az időjárás odakinn, ragadjuk meg a hideg és a hó hangulatát egy skandináv ihletésű, kék és fehér színekből álló dekoráció-szettel!


Ajándékkísérők
Idén karácsonykor legyünk kreatívak az ajándékkísérőket illetően is! Ezek a címkék szembetűnőek, ráadásul nagyon egyszerű elkészíteni őket.

Bélelt ajándékkísérők
Először is, fehér nyomtatott anyagból vágjunk ki kettő darab kör alakú formát, majd hímző cérnával varrjuk össze a két fele, s mielőtt összezárnánk, töltsük meg béléssel! Alkalmazzunk fonálkötést, s a cérna két végéből hagyjunk meg egy néhány cm-es darabot. Ennek segítségével rá is köthetjük őket az ajándékra, de természetesen cellux ragasztót is használhatunk. Amennyiben szükséges, egy varrásfejtő segítségével simítsuk el a kör széleit. Mielőtt a két kört összevarrnánk, egy egyik fél külsejébe hímezzük, vagy filctollal írjuk bele a címzett nevét!

Ajándékkísérő teáskanálból
Fehér szórófestékkel fújjunk fehérre teáskanalakat! Díszítsük őket színes csomagolópapírral, s minden egyes kanálra írjuk rá a címzett nevét, majd színes díszmadzaggal kössük őket az ajándékokhoz.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ajándékkísérő csipkéből
Az ajándék köré erősített csipke mintájára rajzoljunk papírra egy hópelyhet, amelyet felragasztunk egy kartonra. Ennek a közepébe is fúrjunk egy lyukat, melyen keresztül majd az ajándékhoz rögzítjük.

Szarvasos ajándékkísérő
Keressünk az interneten egy tetszésünknek megfelelő szarvas sablont, majd az formát vágjuk ki papírból! Üssünk lyukat a forma közepén, majd díszzsinórral kötözzük az ajándékhoz!

Ajándékkísérő keretből
Keressünk az interneten egy szép keretet, majd szerkesszük bele az ajándék címzettjének a nevét, s nyomtassuk ki. Utólag még bármilyen módon díszíthetjük az ajándékkísérőnket, végezetül pedig egy lyukon keresztül kössük az ajándékhoz.

Karácsonyi dekoráció - téli virágok
A karácsonyi ünnepek legközkedveltebb, bimbós és csokorba köthető növényei télen virágoznak.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632