Hogyan készítsünk befőttesüvegből vázát

Hogyan készítsünk befőttesüvegből vázát?

Legkönnyebben a virágok segítségével varázsolhatunk tavaszi hangulatot otthonunkba.


Cikkünkben a virágok elhelyezésének újszerű és kreatív módját mutatjuk be. Hogyan? Befőttesüvegekből gyümölcsös vázákat készítünk.

Újra beköszöntött a tavasz és szeretnénk vidámságot vinni a nappaliba, ízléses de mégis eredeti és trendi színek használatával. Íme, így készíthet sok kicsi színes virágvázát.

Amire szüksége lesz:

  • Különböző méretű befőttesüvegek
  • Akrilfesték
  • Egy pár keverőpálca
  • Kartonlap, amiken a vázák száradnak és amely megvédi bútorait a kifröccsent festéktől!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Mielőtt belefog a befőttesüvegek festésébe, egy keverőpálcával keverje simára a festéket, mivel így egyenletesen fedi be a felületet.

Egy befőttesüveget ferdén helyezzen bele a festékbe, hagyja benne néhány másodpercig, majd óvatosan vegye ki.Hagyja, hogy a fölösleges festék lecsöpögjön róla, majd tegye a kartonlapra.
Csak akkor vegye le a kartonlapról, amikor már teljesen megszáradt (kb. 2-3 óra).

Legyen kreatív és készítsen különböző formájú és színű vázákat. Engedje szabadjára fantáziáját és alkosson olyan kombinációkat, amelyek segítségével feldobhatja a szobát és kedvenc virágai is gyönyörűen pompázhatnak.

Így lehet tehát régi befőttesüvegekből néhány egyszerű lépés segítségével pénztárcakímélő módon igazán trendi dekorációt varázsolni!

Ajánlott bejegyzések:

Ajándék csomagolási ötletek
Kreatív csomagolási ötletekkel tegye különlegessé ajándékait, hogy már kibontásuk előtt izgalmat keltsenek!


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által