Üvegváza dekoráció

Hogyan készítsünk - üvegváza dekoráció

Ha nincs szíve kidobni kiégett izzóit, íme egy kreatív módja annak, hogyan hasznosíthatja újra őket.


Amire szüksége lesz:

  • kiégett villanykörték
  • vékony drótszál
  • kisméretű fúrógép
  • fémfűrész
  • drótvágó
  • egyéb szerszámok (kalapács, csípőfogó, csavarhúzó stb.)
  • védőszemüveg
  • csiszolópapír
  • egy darabka tömör fa
  • puha kendő

Az elkészítés módja:

1.lépés – Vegye kézbe az izzót egy puha kendő segítségével, helyezze a menetes végét a fadarabra, és fúrészelje le a fém peremet. Fűrészelés közben forgassa az izzót mindaddig, amíg a széle teljesen le nem válik a menetről.

1.lépés 2.lépés

2.lépés – Vegyen föl védőszemüveget, és egy kisméretű, vékony csavarhúzó segítségével távolítsa el az üveg és izzószálakat. Az izzó belsejébe hullott apró törmelékeket egyenlőre hagyja ott, néhány szilánk azonban még a nyílás körül maradhat.

3.lépés – Ezeket távolítsa el egy vastagabb csavarhúzó segítségével. Fektesse az izzót a kendőre és a kiálló szilánkokat távolítsa el úgy, hogy a ráhelyezett csavarhúzó végét óvatosan megkocogtatja kalapáccsal.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom
3.lépés 4.lépés

4.lépés – A menet szélére beszorult szilánkokat szintén csavarhúzóval piszkálhatja ki, amelyeket a menet óvatos kocogtatásával eltávolíthat. Mostmár az izzóba hullott törmelékektől is megválhat.

5.lépés – Tekerjen fel egy darabka csiszolópapírt és csiszolja a belső széleket simára.

5.lépés 6.lépés

6.lépés – Csiszolja át gyengéden a bemenet külső széleit is, majd mosószeres vízzel öblítse át az üveget.

7.lépés – Vegye elő kézi fúrógépét, és fúrjon két, egymással szemben elhelyezkedő apró lyukat közel a peremhez. Ezen fogja átfűzni az apró váza felfüggesztését szolgáló damilt.

7.lépés 8.lépés

8.lépés – A csípőfogó segítségével vágjon le egy darabka drótot, fúzze át a lyukacskákon és szorítsa le végeiket a csípőfogóval.


 Kössük csokorba! 3 őszi virágcsokor!
Örökségünk új ruhában – Bútor a nagyitól
Hogyan nyomjunk fényképet textíliára?


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által