Hogyan szabaduljunk meg gyorsan a lakásban megülő cigarettafüst szagától?

Hogyan szabaduljunk meg gyorsan a lakásban megülő cigarettafüst szagától?

A kellemetlen szagok megszüntetése olykor nehéz feladatnak bizonyul, melyek közül az egyik legnagyobb kihívást a dohányfüst jelenti. A cigarettafüst nyitott terekben is jelenthet problémát, hiszen a nappalinkat, bútorainkat, vagy a függönyöket átjárva szinte megszüntethetetlen. Az új Ambi Pur Anti-Tobacco dohányfüst elleni termékek segítségével a cigarettafüst szagának megszüntetése nem jelenthet többé problémát!


A cigarettafüst szagának megszüntetése sok ember számára mindennapos kihívást jelent. Egy füstmentes otthon megteremtése számos előnnyel jár, hiszen jó benyomást kelt, bátran fogadhatunk vendégeket és a bútorokat sem üli meg a füstszag. Próbálja ki az új 3volution anti-tobacco dohányfüst elleni elektromos illatpárologtató készüléket, amely segítségével harcba szállhat a kellemetlen szagokkal, majd gyorsan és egyszerűen szűntetheti meg azokat. A 3volution illatpárologtató készülék csodálatos módon, akár 90 napon át nyújt frissességet a helyiségeknek, anélkül, hogy akár kisujját is meg kellene mozdítania!

A levegő gyors felfrissítésének kérdése azonban a dohányosokat és nem dohányzókat egyaránt foglalkoztatja. Legyen szó a főbérlő váratlan látogatásáról, vagy egy hirtelen ötlettől vezérelt parti szervezéséről, senki sem szeretné, ha a cigarettaszag beárnyékolná a tiszta otthon elérése érdekében tett erőfeszítéseinket. A problémára az Ambi Pur anti-tobacco dohányfüst elleni termékcsalád kínál hatékony megoldást, például az új aeroszolos légfrissítő pillanatokon belül megszünteti és finom, friss illatokra váltja a kellemetlen szagokat. Az anti-tobacco termékekben alkalmazott OdorClear technológia hatékony megoldást kínál, hiszen nem csupán elfedi a szagokat, de egyenesen csapdába ejti és megszünteti azokat, többek között a cigarettafüstöt.  

Egy illatos otthon azonban gyakran nem oldja meg az összes problémát, hiszen a gépjármű a másik “helyszín”, ahonnan a dohányosok szintén szeretnék elűzni a makacs füstszagot. Légfrissítőt permetezni az autó belső terébe egy meglehetősen kellemetlen és nem túl praktikus megoldás, azonban a letekert ablakok sem bizonyulnak kellően hatékonynak. Próbáljunk ki ezek helyett egy sokkal hatékonyabb módszert az autó dohányfüst-mentesítésére: használjunk Ambi Pur anti-tobacco dohányfüst-elleni autóillatosítót, amely folyamatosan veszi fel a küzdelmet a kellemetlen szagok ellen, akár az esőben sétáltatott kutyus szőréből, akár dohányzásból származnak azok. 

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Legközelebb tehát amikor a dohányfüst szagának  kiküszöbölésével küzdünk, hívjuk segítségül az új Ambi Pur anti-tobacco dohányfüst-elleni termékcsalád tagjait!  

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test 
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632