Hogyan varázsoljuk illatossá az otthonunkat?

Hogyan varázsoljuk illatossá az otthonunkat?

A látogató első benyomása az otthonunkról és kicsit rólunk is, amikor a lakásunkba lépve megérzi azt az illatot, amely körülvesz bennünket.


Hogyan tudunk kellemes illatot varázsolni otthonunkba?

Ambi Pur Non-Stop Fresh
Ambi Pur Small Spaces
(58)

Az Ambi Pur Air nem elfedi, hanem megszünteti a házikedvencek okozta kellemetlen szagokat

Fedezze fel most!

Elnyomni, vagy eltűntetni?
A lakás illatosításának az alapja, hogy a meglévő esetleges kellemetlen illatokat ne elnyomni, felülillatosítani próbáljuk, hanem először szüntessük meg! Ez persze sokszor egyáltalán nem egyszerű feladat, a doh és penész szag, ami az alaptakarítások mellett is megmarad, speciális beavatkozást igényelhet. Ne gondoljuk ugyanis, hogy a penész csak a régi lakásokban jelenik meg, azokban az otthonokban üti fel a fejét a probléma, ahol nagyobb a páratartalom, rosszabb a szellőzés. A penész és doh megszűntetése érdekében próbáljuk kiszárítani a falakat, bútorokat és minden olyan dolgot, ami magába szívhatja a nedvességet (könyvek, lakástextíliák, stb.…) Amennyiben megszűnt a kellemetlen szag forrása, utána jöhet az illatosítás!

Furcsa praktikák
Néha egészen különös dolgokkal tudjuk illatosabbá varázsolni az otthonunkat. Az egész lakás kellemetlen illatát is eltűntethetjük, ha például macskaalmot teszünk a lakás valamely félreeső pontjára, amelyet néhány naponta lecserélhetünk. A szódabikarbóna hatékony szagsemlegesítő hatásáról már rengeteg helyen olvashattunk, nemcsak a hűtőszekrény, de az egész lakás levegőjét frissebbé varázsolhatjuk a segítségével. Ha nagyobb helységben szeretnénk használni, helyezzünk különböző pontokban textíliába töltött szódabikarbonátot, akár zoknit is használhatunk olyan helyen, ahol nincs szem előtt. A lakásban eluralkodó ételszag ellen a citrom kiváló megoldás lehet, nemcsak illóolaj formájában. Ha a citrom héját a radiátorra tesszük télen, az egész lakásban friss, kellemes illat lesz majd az uralkodó.

Illatosítás profi módon
Ha igazán jellegzetes és határozott illatot szeretnénk varázsolni a lakásba, vásároljunk valamilyen speciális illatosítót, ami hosszú ideig domináns lesz az otthonunkban. Az Ambi pur Fresh Air és az Ambi pur elektromos illatosító nemcsak elfedi, de el is tűnteti a kellemetlen szagokat, a levegő frissessége akár 90 napig is megmarad. Ha szeretnénk, hogy otthonunk illatára büszkék lehessünk és a vendégeink is kellemes benyomást szerezzenek a nálunk tett látogatáskor, tegyünk azért, hogy lakásunkban kellemes illatok uralkodjanak!Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által