Karácsony este: ünnepi díszben az asztal

Karácsony este: ünnepi díszben az asztal

Karácsonykor nagyon jó érzés az ünnepi asztal mellett beszélgetni a barátainkkal és a családtagjainkkal. De hát milyen lenne az ünnepi lakoma szépen díszített asztal nélkül?


Az ünnepek alatt nem csak a karácsonyfának kell ragyognia. Varázsoljon szemet gyönyörködtető látványt az étkezőasztalra is! Íme, hét dolog, amely nem hiányozhat a feldíszített asztalról.

1. Elegáns asztalterítő
Ha sok díszt teszünk az asztalra, akkor a terítő mindenképpen egyszínű legyen. Ha azonban csillogó hímzésű ünnepi anyag kerül az asztalra, akkor csökkentsük a díszek mennyiségét. Hosszát tekintve a terítő mindenképpen csak pár centiméternyit lógjon le a széleknél – így nem fogja senki magára rántani az egész asztal tartalmát.

2. Hangulatos gyertyafény
A gyertya nem hiányozhat az ünnepi asztalról. Ha elég nagy az asztal, nyugodtan tehetünk rá valamilyen feltűnő változatot, de elhelyezhetünk a közepén néhány karácsonyi hangulatú üveg illatgyertyát is. A fontos csak az, hogy a gyertyák biztos helyen legyenek, és úgy rakjuk le őket, hogy a szemben ülők lássák egymást.

3. Nemes virágok
A téli ünnepi időszakhoz a legjobban a mikulásvirág illik. Az asztalra azonban csak kisméretűt szabad tenni, különben a dekoráció túlságosan nyomasztónak fog hatni. A mikulásvirágnál azonban sokkal elegánsabbak a vágott virágok: az arany dróttal körbefont rózsák vagy a piros amarillisz például gyönyörű látványt nyújt egy csillogó vázában. Egy kicsit rusztikusabb, ám szintén karácsonyi hangulatú lesz az asztal, ha elhelyezünk rajta néhány fenyőágat vagy tobozt. Itt is érvényes az alapszabály: a növények ne legyenek túl magasak, különben nem fogjuk egymást látni.

Ambi Pur Candles
Ambi Pur Candles
(49)

Az Ambi Pur nemcsak elfedi, de valóban meg is szünteti a szagokat

Fedezze fel most!

4. Csillogó karácsonyi díszek
A karácsonyfa az étkezőben áll? Akkor egyszerű a dolgunk: csenjünk el egyszerűen néhány gömböt, csillagot és fahéjrudat, és tegyük őket az asztalra. Figyeljünk azonban arra, hogy ne vaktában szórjuk szét őket: inkább téglalap alakú tányérokra, nagy üvegvázákba vagy színben hozzájuk illő asztali futóra helyezzük.

5. Ünnepi szalvéta
Az érdekesen hajtogatott szalvéta megkoronázza az ünnepi asztalt. Mindegy, hogy előkelő anyagszalvétát, vagy vidám, mintás papírszalvétát választunk, arra figyeljünk, hogy baleset esetére mindig legyen készenlétben néhány tartalék.

6. Kis üdvözlőajándékok
Tegyünk egy kis üdvözlőajándékot mindenki tányérjára vagy szalvétájára. Ez lehet például egy kis karácsonyi figura, vagy akár egy saját készítésű lekvár. De meg is tölthetünk egy átlátszó kis zsákocskát finomságokkal (kis keksszel, fahéjas-csokoládés mandulával, vaníliás kiflivel).

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

kutyás

kutyás

Jelentett

Kipróbáltam és megérte!

  • Jelentem
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632