Karácsony, hívatlan vendégek nélkül

Karácsony, hívatlan vendégek nélkül

Újra itt a karácsony s pontosan tudjuk, mit jelent mindez. Családi összejövetelek, közeli és távoli rokonok gyülekezője, melynek helyszíne természetesen nem más, mint a mi otthonunk.


A helyiségeket ilyenkor jellegzetes karácsonyi illatok, például a fenyőfa, vagy a frissen sült bejgli aromája lengik körül. Persze keletkeznek olyan szagok is, amelyek megpróbálják beárnyékolni az ünnepeket.

Íme, hogyan tarthatjuk távol ezeket a hívatlan és nem kívánatos „szag-betolakodókat”:

A kutyák mókásak, cukik, bolyhosak, hűségesek és még számos pozitív jelzővel felruházható kedvencek. De miután Bundás odakint az esőben futkározott a gyerekekkel, mi már tudjuk, hogy veszélyben a kanapé... Ki örülne annak, ha a mákos bejgli és mézeskalács illatát elnyomná Bundás ázott szőrének kellemetlen bukéja?

A „szagveszélyt” persze nemcsak ez jelenti..

Az ünnepi ebéd és desszertbor fogyasztását a csendes emésztés és pihenés követi. Előfordulhat, hogy a nagybácsi kissé szemérmetlenül, a cipőjétől megválva végignyúlik a kanapén, mi pedig nem szeretnénk, ha a szobánk egy idő után a tornatermi öltözők szagára emlékeztetne.

Karácsonykor a bőség zavarának jelenségéről beszélhetünk, különösen, ami az étkezéseket illeti. Bár a töltött káposzta és a halászlé minden évben elkápráztatják a vendégsereget, vacsora után azonban ételszag terjeng a levegőben, ami legalább olyan kellemetlen tud lenni, mint a távozni nem akaró vendég..

S bár az ablakot bármikor kinyithatjuk, kérdés, hogy akarunk-e a vendégeinkből didergő hóembert varázsolni?!

A karácsony egy izgalmas időszak, ugyanakkor nagy kihívás is egyben a levegő frissességének megőrzése szempontjából. S mielőtt még eluralkodna a szag-káosz, szippantsunk bele az Ambi Pur fahéjas alma (Spiced apple) és jeges fenyő (Frozted Pine) légfrissítők, elektromos illatpárologtatók és szövetfrissítők illatába, melyek megszüntetik a kellemetlen szagokat és könnyed, ünnepi aromákra cserélik azokat.

Ambi Pur 3Volution Plug
Ambi Pur 3volution
(185)

Megszünteti a szagokat és felfrissíti a levegőt

Fedezze fel most!

Ambi Pur Spiced Apple

A fahéj, a szegfűszeg és a zamatos alma aromájának kombinációja a frissen sült piték illatával tölti meg a helyiségeket.

Ambi Pur Frosted Pine

Töltse be otthonát ez a hűs fenyőerdő illat, amely a karácsonyfa előtt eltöltött meghitt pillanatokat idézi.

Nem csupán elfedi, de valóban meg is szünteti a szagokat.

…hogy a karácsonynak karácsony illata legyen!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Pafi12

Pafi12

Jelentett

Illatgyöngyös termékmintát én sem kaptam még.

  • Jelentem
maca12

maca12

Jelentett

Még én sem kaptam illatmintát( Ambi Pur, illatgyöngyök)

  • Jelentem
Szuszi

Szuszi

Jelentett

Megkaptam az illatgyöngyöket, tényleg jó, csak nagyon drága

  • Jelentem
zeri61

zeri61

Jelentett

Többször is felajánlottak illatgyöngyöket kipróbálásra, de hiába töltöttem ki a megrendelőket, a termékmintát a mai napig nem kaptam meg! Így véleményt sem tudok mondani... :(

  • Jelentem
zeri61

zeri61

Jelentett

Többször is felajánlottak illatgyöngyöket kipróbálásra, de hiába töltöttem ki a megrendelőket, a termékmintát a mai napig nem kaptam meg! Így véleményt sem tudok mondani... :(

  • Jelentem
test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test 
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632