Karácsonyi ajtódíszek ötletek

Karácsonyi ajtódíszek ötletek

Otthonunk ünnepi köntösbe öltöztetését már a bejáratnál kezdjük! Az ajtódísz a lakás belső stílusát, meleg, vidám hangulatát sugározza a külvilág felé, ezért tegyük vonzóbbá az otthonunkat. Legyünk kreatívak!


Hópehely karikákból
Bátran elvonatkoztathatunk a hagyományos karácsonyi ajtódíszek stílusától, szinte bármiből készíthetünk koszorút, vagy téli hangulatú formákat. A megszokott alapanyagokhoz sem kell ragaszkodnunk, sima, fehér kartonpapírból is készíthetünk ízléses és szép ajtódíszt. Vágjunk ki hat egyforma méretű, körülbelül másfél centiméteres csíkot, majd mérjünk le és vágjunk egyre kisebb csíkokat, méretenként hat darabot. Ragasszuk össze a csíkok végeit, így rengetek, különböző méretű karikánk lesz. A legnagyobb karikából lesz a hópehely közepe, ragasszuk őket egymáshoz kör alakban. Ezután úgy ragasszuk ehhez a körhöz a többi karikát, mintha csillagot készítenénk, melynek hat ága van. Minden körben egyforma méretű karika kerül, melyek kifelé egyre kisebb sorban folytatódnak. Ha elkészült, akasszuk az egyik „csillag-ág” segítségével az ajtóra.

Koszorú színes gömbökből
Válogassunk ki a karácsonyfadíszek közül egyforma és különböző méretű gömböket! Vegyünk egy kisebb koszorú alapot, majd kezdjük el felragasztani a díszeket úgy, hogy az akasztó részük a koszorú felé legyen, így nem fog látszani az ajtódíszben. A gömböket helyezzük el minél sűrűbben és ne csak egymás melletti sorokba, de egymásra is halmozzuk őket. Addig folytassuk, amíg a koszorú alapot el nem takarják a díszek és szép, tömött kompozíció formája van. Tehetünk a gömbkoszorúnkra masnit, de önmagában is szép dekoráció.

Fenyőtoboz koszorú
Séta, vagy kirándulás alkalmával gyűjtsünk szép, formás, körülbelül egyforma méretű fenyőtobozokat. Tisztítsuk meg és válogassuk szét őket méret szerint. Mivel nem használunk koszorú alapot, fontos, hogy jól illeszkedjenek egymáshoz a tobozok. Ezért mielőtt elkezdjük összeragasztani őket, próbáljuk összeállítani a kompozíciót. Lehet, hogy ügyesebben meg tudjuk csinálni, ha nem kerek, hanem négyzet alakú lesz az ajtódíszünk, így a végeredmény igazán különleges lesz. Végül kezdjük el ragasztani erős, dekorációs ragasztóval. Az elkészült koszorút óvatosan fújjuk le hóspray-vel, úgy, hogy egy kicsit kilátszódjon a tobozok eredeti színe is.
Jó kézműveskedést, Békés Ünnepeket Kívánunk!


Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Renadomi

Renadomi

Jelentett

Alig vártam a novemberi adventi időszakot,hogy ki díszíthessem a lakást!

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által