Karácsonyi díszek és dekorációk │ Everydayme

Karácsonyi dekortrend, 2016

Aki szeret lakást díszíteni, annak a karácsony igazán különleges ünnep. Vajon idén milyen színeket és anyagokat kell használnunk ahhoz, hogy igazán trendi környezetet varázsoljunk magunk köré?


2016-ban meglehetősen szélsőséges a karácsonyi dekorációs trend. Divat a furcsa díszek és meleg anyagok használata, a minimalista stílus, valamint a vintage. 

Hideg és neonszínek

Az idei karácsonyfadíszeknél a hideg jeges színek, valamint a kékes árnyalatok és a pasztell kék dominál fehérrel, ezüsttel és szürkével kombinálva. Ezekhez a színekhez tökéletesen illenek a bogyós gyümölcsök színei is. Ha igazán divatos díszítésre vágyunk, ne felejtsünk el világító és neonszíneket is használni.

Furcsa karácsonyi díszek

A lakberendezési magazinokban már tavaly is lehetett számunkra talán furcsa karácsonyi díszeket látni. Ilyenek a dinoszauruszok, a krokodilok, a repülő tehenek, az űrhajók és a törpék: idén aztán végképp bármivel díszíthetjük a fánkat! Az új karácsonyi gömbök is érdekesebbek, ugyanis rojtok és porhó kerül rájuk, valamint tele vannak írva mindenféle jókívánsággal.

XXL-es dekoráció

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Idén a nyugtató és harmonikus dizájn a divat. Ez a tiszta, egyenes vonalakban és a minimalista jellegű tárgyakban jelenik meg. A melegséget az idei év divattrendjéből átvett, kézzel kötött, XXL-es méretű textilek adják. Ami semmiképpen sem hiányozhat a lakásból, az a bársony! Készíthetünk belőle párnahuzatot vagy varrhatunk terítőt is.

Készítsünk díszt saját kezűleg!

Tökéletes meglepetés lehet a saját kezűleg készített gömbdísz, gyermekünk kedvenc figurájával. Ehhez nincs másra szükség, mint egy átlátszó műanyag gömbre, csillogó, türkiz színű konfettire, a gyerek papírból kivágott kedvenc figurájára, egy fogpiszkálóra, strasszkövekre és egy papírtölcsérre.

Így készül: először is készítsük el a karácsonyi gömb alapját. Ehhez szükségünk van a konfettire, amit a papírtölcsér segítségével beletöltünk az üres gömbbe.  A gömböt körülbelül a negyedéig töltsük meg vele. Ezután vágjunk ki egy akkora figurát papírból valamelyik gyerekújságból, amely nem nagyobb, mint egy fogpiszkáló. Ha azt szeretnénk, hogy ne csak egyoldalas legyen, másoljuk le a figurát, és ragasszuk össze két oldalról a két lapot. Ezután dugjuk bele a figurát a gömbbe, majd szórjuk rá a maradék konfettit. A gömböt kívülről díszítsük strasszkövekkel.

Extra tipp: érdekesség, hogy a vintage stílus nem csak a hétköznapi lakberendezésben, hanem a karácsonyi dekorációban is nagyon trendi.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test 
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632