Faliképek másképp

Faliképek másképp

Az Everydayme most négy igazán egyedi és egyszerű módszert kínál arra, hogyan rendezzük el a falon kedvenc képeinket!
Kinek ne volna rengeteg fényképe és posztere, melyekkel szívesen díszítené az unalmas falfelületeket? Kérdés azonban, hogyan tehetjük ezeket mutatóssá, ha egyébként nem vagyunk nagy barkácsmesterek? Íme néhány inspiráló ötlet:1.tipp: Színes ragasztószalagok. Adjunk keretet képeinknek színes ragasztószalagok segítségével: ez a módszer könnyű, kreatjv és nem kell hozzá lukakat fúrnunk! Sőt, ha elkészítésébe a gyerekeket is bevonjuk, egy közös program is kerekedik belőle.

Használjuk bátran a különböző színeket és mintákat! Minél sokszínűbb az elrendezés, annál hatásosabb. Ha pedig valamelyiken változtatni szeretnénk, egyszerűen csak lehúzzuk a ragasztószalagot és lecseréljük egy másikra!2.tipp: Csíptetős vállfa. Egy igazán kreatív módszer a használati tárgyak más jellegű felhasználására: továbbra sincs szükség szögek beverésére, csupán ragasztóra, melynek segítségével a vállfákat a falra rögzítjük.Javasoljuk: Kompozíciónk még érdekesebbé tételéhez használjunk különböző méretű vállfákat!Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

3.tipp: Íme egy újabb nagyszerű ötlet. Egy színes kötél segítségével alakítsunk ki szárítókötél-hatást, erre fogjuk felrakni a képeket.A kötelet cellux ragasztóval rögzítsük a falhoz, a képeket pedig gyurmaragasztó segítségével erősítsük a kötélhez!4.tipp: Végül, de nem utolsósorban használjunk irodai, fémből készült irattartó csipeszt, amelynemcsak olcsó, de praktikus megoldás is egyben.


Rögzítsük a csipeszeket ragasztóval a falhoz, és erre csíptessük fel a képeket. Ez a megoldás jól mutat egy irodai környezetben, vagy ha „ipari’ hatást szeretnénk elérni.

Ajánlott bejegyzések:

Bútor restaurálás házilag
A régi festék eltávolításával és egy ötletes színkombináció segítségével új életet lhelhetünk régi bútorainkba.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!