Kiskutya-biztos környezet megteremtése kezdő gazdiknak

Kiskutya-biztos környezet megteremtése kezdő gazdiknak

Újdonsült gazdiként fontos, hogy szagmentes, friss és biztonságos környezetet teremtsünk otthon a kiskutyánk társaságában.


Ez lehet életünk egyik legboldogabb napja. Végre kezünkben foghatjuk cuki kis szőrmókunkat és úgy érezzük, a pillanat még annál is szebb, mint ahogyan azt valaha elképzeltük! Ezt követi a pánik: mihez kezdek most? Tényleg felkészültem én erre?! Mi lesz a lakással?! Most még ártatlan kis cukorfalatnak tűnik, de más gazdiktól már hallottunk óvatosságra intő történeteket. (Szagok, fennforgás, stb.) Fogok-e tudni valaha mégegyszer vendékeket fogadni, vagy a szagok örökre elüldözik őket? Nincs ok az aggodalomra: megosztjuk Önnel a titkot!

A szőrszálak eltűntetése
Szeretjük vagy sem, a porszívózás szerves része a kutyatartásnak, ugyanis a szagok minimalizálása érdekében kordában tartja a sok szőrt. Ugyanakkor a porszívó hangos zúgása általában megijeszti a kis szőrgombócokat, így ha azok mindenképp a közelben maradnak, alkalmazzunk inkább halkabb takarítási módszereket! Amennyiben nehéznek bizonyul a takarítási szokásokat illető változás, próbáljuk ki az Ambi Pur textilfrissítőt! S ha már itt tartunk: miért ne permetezhetnénk egy keveset a függönyökre és a bútorokra? Ez segít eltűntetni a kellemetlen szagokat, így mindig készen állhatunk a vendégek fogadására!

Villámreakció a szagos foltok ellen
Apró szőrös kedvencünk legalább olyan rendetlen, mint amennyire cuki, így a balesetek rendszeresen előfordulnak. Akár tálakat dönt fel, akár a természet szólítja, vagy a jutalomfalatkáit hagyja el, rendetlenséget hagy maga után, bármerre jár. Bármiről legyen is szó, használjunk Ambi Pur textilfrissítőt a szagmolekulák semlegesítéséhez! A kiskutyák általában ugyanott végzik el a dolgukat, mivel érzik saját illatukat az adott helyen. Épp ezért fontos, hogy amennyiben nem szeretnénk további ,,ajándék kupacot”, az Ambi Pur textilfrissítő segítségével szabaduljunk meg a makacs szagoktól!

Ambi Pur Candles
Ambi Pur Candles
(49)

Az Ambi Pur nemcsak elfedi, de valóban meg is szünteti a szagokat

Fedezze fel most!

Védekezés a szagok ellen
Mindenki örül egy új jövevénynek, különösen, ha az szőrös és négy lába van! Készüljön fel és bízza magát az Ambi Pur légfrissítőkre melyek átsegítik a „gazditréningen”. Exkluzív szagsemlegesítő technológiájuk számos szag esetében hatékonynak bizonyul, ugyanis legyen szó ázott kutyaszag vagy hányás szagáról, boldogan lélegezhetünk majd fel. Egyszerűen csak permetezzünk a levegőbe az aeroszolos Ambi Pur légfrissítőből a vendégeinek érkezése előtt, vagy használjuk praktikus, konnektorba helyezhető Ambi Pur illatpárologtató készüléket, amely folyamatos frissességet nyújt.

Újdonsült „szülőnek” lenni nem kis kihívás, még ha csak egy apró, négylábú szőrgombolyagról legyen is szó. Mivel újdonsült lakótársunkat mindenki látni szeretné, érdemes sok vendéggel számolni, így a rend mellett gondoskodnunk kell a friss illatokról is. Ebban lesz segítségünkre az Ambi Pur, szagmegszűntető szakértelmével valóban megszabadít bennünket a kellemetlen problémától. Mindemellett a címkén feltüntetett rendeltetésszerű használat mellett a teljes termékcsalád biztonságosan alkalmazható emberek és állatok környezetében egyaránt!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!