Kreatív ötletek az otthonunk dekorálásához

Kreatív ötletek az otthonunk dekorálásához

Újrahasznosított elemekkel dekorálni olcsó, és már önmagában is művészet: műanyag-, konzerv- és papírdobozok, raklapok… adjunk nekik egy második esélyt, és segítségükkel könnyen felújíthatjuk a bútorainkat!


Ki mondja, hogy sokat kell költenünk a dekorálásra? Íme néhány egyszerű, mégis eredeti, kreatív ötlet, melyek segítségével újradíszíthetjük otthonunkat, valódi, saját készítésű dolgokkal. Merítsen ihletet tőlünk!

Raklap vagy asztal?

Annyira egyszerű! Mindössze le kell csiszolni a raklapot és néhány kereket erősíteni rá, s már kész is! Van egy kis asztalunk a nappaliban, ami rusztikus és igazán egyedi, attól függően, hogyan festjük meg.

Konzervdoboz vagy ceruzatartó? Esetleg polc?

A konzerveket könnyen befedhetjük szövettel, vagy papírral és átalakíthatjuk tolltartóvá, vagy, ha úgy tetszik egy modern polccá. Egyszerűen csak távolítsuk el a dobozok alját, tekerjük be őket, és ragasszuk őket egymáshoz olyan formában, amilyenben szeretnénk (kerek, szögletes, szabálytalan), és akasszuk fel, mint egy képet, miután befejeztük.

Szövet darabok vagy ágytakaró?

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A varrás szerelmeseinek az anyagdarabkák olyan csábítóak, akár az édesség; válasszuk ki azokat, amelyek a legjobban tetszenek, és készítsünk belőlük párnahuzatot, vagy akár takarót, amely melegen tart bennünket azokon a hűvös délutánokon. Vagy talán még egy színes rongyszőnyeg is készülhet belőlük.

Befőttes üveg, vagy gyertyatartó?

Dekoráljuk a fürdőszobát, lágy, megnyugtató fényekkel! A kisebb befőttes üvegek, mint például a keskeny lekváros üvegek, könnyen átalakíthatóak asztali gyertyatartóvá, vagy lampionná, ha egy drót fogantyút készítünk nekik. A színtelen üvegek a legideálisabbak, amelyeket színre festett villanykörtével dobhatunk fel. A nagyobb üvegekből készíthetünk emléktárgyat, ha megtöltjük őket kagylókkal, homokkal vagy szárított virággal, ezzel egyedi és kellemes hangulatot kölcsönözve a szobának.

Merőben új ötletek

Ha kreatívak vagyunk és egyedivé szeretnénk varázsolni az otthonunkat, semmi sem szabhat határt a képzeletünknek!

  1. Vegyük le azt a képet a falról, amelyiket már meguntunk, és tartsuk meg a keretet! Nagyszerűen mutat majd családi képekkel, diplomával, vagy más fotóval.
  2. Kis csiszolással és újragondolással egy régi bútor csodálatos eleme lehet a vitrinnek.
  3. Ha tudunk rajzolni, elkészíthetjük saját karton stencilünket, és használhatjuk a fal díszítésére. Akár a kedvenc idézetünkkel, vagy rajzzal is feldobhatjuk az üres falakat!
  4. Hasonlóan dekorálhatjuk az egyszerű díszpárnákat egy speciális textil filctoll segítségével.

Hogyan készítsünk kristálykővel ékesített parafadugót?
Készítsen habfürdő- vagy fürdőolaj tartót üvegből, melyet egy kristálykővel ékesített parafadugóval zár le.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632