Kreatív ötletek gyerekeknek - egyedi kötény

Kreatív ötletek gyerekeknek - egyedi kötény

Készítsen ajándékot szeretteinek és engedje kibontakozni a gyermekeiben rejlő kreativitást!


4 részes „Csináld magad!” sorozatunkban bemutatjuk, hogyan készíthet különféle inspiráló ajándékokat szeretteinek.

Kötény személyreszabottan, melyet a gyerekek készíthetnek!

Amire szükség lesz:

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom
  • Egy sima, fehér vagy világos színű konyhai kötény
  • Textilfesték tetszőleges színekben
  • Műanyag alátét
  • Kisméretű gumigörgő
  • Textil tollak  1. Öntsön kevés festéket a műanyag alátétre, és a gumigörgő segítségével terítse szét, hogy ne legyen túl vastag.
  2. A gyerekek alaposan mossanak és szárítsanak kezet, majd nyomják tenyerüket a festékbe.
  3. Kézlenyomatukat vigyék fel a kötényre. Segítsen nekik óvatosan rányomni, majd felemelni kezüket a kötényről, utána azonnal mossanak kezet!
  4. Ismételjék meg a műveletet különböző színekkel, majd a textil tollak segítségével engedje hogy tovább dekorálják a kötényt. A kézlenyomatokat például saját aláírásukkal dedikálhatják.
  5. Hagyja, hogy a festék teljesen megszáradjon! Az eljárás során kövesse a gyártók által feltüntetett használati útmutatót!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test 
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632