Lakásdekorációs ötletek

Lakásdekorációs ötletek - ebédlő

Egyszerű dekorációs elemekkel felvidíthatjuk magunkat, valamint különleges tavaszi színvilágot vihetünk a konyhába és az ebédlőbe.


Használja képzelőerejét és a tavasz még a vártnál is hamarabb beköszönt otthonába!

Egyszerű dekorációs elemekkel felvidíthatjuk magunkat, valamint különleges tavaszi színeket vihetünk a konyhába és az ebédlőbe.

Használja képzelőerejét, és a tavasz még a vártnál is hamarabb beköszönt otthonába!

Tegyük világosabbá!

A régi függönyt élénkebb színűre cserélve otthonunkat egyszerűen és olcsón tehetjük ‘napsugarassá’ a kinti borús időben is, és tavasz ihlette hangulatot varázsolhatunk az ebédlőbe. Narancs, piros, rózsaszín, egyszínű vagy csíkos, mintás vagy virágos, - bármilyen függöny megteszi, amely pozitív érzéseket kelt bennünk. Tegyünk az asztalra élénk színű terítőt és az unalmas fehér helyett használjunk színes, tavaszias szalvétát - virág-, gyümölcs- vagy egyéb vidám mintával. Ezek a pénztárcakímélő lakberendezési ötletek tökéletesen illeszkednek a tavaszi dizájn koncepcióba.

Vigyünk minél több zöldet az ebédlő belső terébe, hiszen a zöld a kora tavaszi fű színe, amely köztudottan rendkívül pozitívan és felemelően hat az emberi lélekre.)


Ön is érdekelt:

Tavaszi virágok otthon


Ebédlő csendélet

Lehetőség szerint helyezzünk el az ebédlőben élénk színű vázákat és gyümölcsökkel teli tálakat, de ügyeljünk arra, hogy ezek ne akadályozzák konyhai teendőink napi elvégzését. Vegyesen helyezzünk egy tálra citrom- és narancssárga déligyümölcsöket: citromot, narancsot, mandarint, grapefruitot; tegyünk mellé zöld és piros almát, a tetejére egy ananászt vagy egy fürt szőlőt, egy szép datolyaszilvát és banánt, de különböző színű szilvákat is adhatunk a kompozícióhoz.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ajánlott bejegyzések:

Porallergia ellen - hálószoba takarítás


Egy ilyen gyümölcstál nemcsak pazar dísze bármely ebédlőnek vagy konyhának, de jártában-keltében falatozhatunk is belőle és így pótolhatjuk a téli vitaminhiányt.

A dekorációhoz zöldségeket is használhatunk, de ne feledjük, hogy ezek meleg helyiségben az almánál és citrusféléknél romlandóbbak. Megtölthetünk egy kisebb kosarat padlizsánnal, élénk színű tököket helyezhetünk el, és a falakra kerülhet lilahagyma füzér – az ebédlőben így elrendezett tavaszi dekoráció varázslatosan megváltoztatja a belső tér hangulatát.


Olvassa el ezt is:

Tavaszi virágok a kertben


Üvegbe zárt tavasz

A zöldséggel, gyógynövényekkel és gyümölccsel megtöltött díszüvegek egyre népszerűbbek az ebédlők dekorációjában. Boltban is kaphatók, de otthon is elkészíthetők ezek az esztétikus és ehető lakásdíszek. Konyhánk díszítéséhez használhatunk házilag készített, gyógynövénnyel és fűszernövényekkel ízesített olajat tartalmazó üvegeket (ezeket ne tegyük közvetlenül a napra), de rakhatunk az ablakpárkányra vagy polcra friss zöldnövényekkel megtöltött szép befőttesüvegeket is.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Jánosné

Jánosné

Jelentett

Előfordul, hogy elégedetlen vagyok a lakás tisztaságával. Kevés az idő amit takarítással kellene töltenem, azért jelentkeztem, hogy egyszerű praktikák lehet, hogy tudnak segíteni köszönöm.

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által