Dobjuk fel otthonunkat vörös kiegészítőkkel!

Dobjuk fel otthonunkat vörös kiegészítőkkel!

A tél egyhangúságában merítsünk ihletet a Valentin nap vörös árnyalataiból és dobjuk fel otthonunkat egyszerű, de hatásos megoldásokkal! Ahogyan öltözékünket is színesebbé tehetjük kiegészítőkkel, pl. egy nyaklánccal vagy sállal, a vörös megfelelő árnyalata szinte minden szobabelsőt hangulatosabbá tesz.


Csupán néhány alapszabályt kell betartanunk, hogy ez a domináns szín ne kerüljön túlsúlyba. Az alábbi tippek egyszerű segítséget nyújtanak a vörös szín használatához, a megfelelő árnyalat kiválasztásától az ideális egyensúly megtalálásáig. Legyünk nyitottak a nem hétköznapi megoldásokra!

Szenvedély, erő, stílus
A vörös sokféle tulajdonsággal rendelkezik. Különböző árnyalatai felkeltik bennünk a szerelem, a melegség, a stílus és a magasztosság érzését. Az otthonunkban fellelhető vörös összeköti a tereket és kiemeli a tárgyakat, mint pl. a műalkotásokat és a bútorokat, magukra irányítva a figyelmet.

A vörös lehet élénk, visszafogott és telített. Alkalmazzuk a vörös következő árnyalatait az alábbi terekben otthonunk színesebbé tételéhez:

 • A skarlátvörös ragyogást visz a nappaliba
 • A cseresznye vörös vidámmá teszi a konyhát
 • A mély karmazsinvörös csábítást lop a hálószobába
 • A rubinvörös luxust csempész a fürdőszobába
 • A fahéj vörös a kelet varázsát hozza el otthonunkba.

Vörös a padlótól a plafonig
A belső térben elhelyezett szőnyegek – legyen az egy mélyvörös perzsaszőnyeg a nappaliban vagy egy plüss velúr a fürdőszobában – kiváló kiindulási alapot teremtenek minden helységben, és a szőnyeg színével megegyező egyéb megoldások egységes stílust eredményeznek. A burgundi vöröshöz, a vörösesbarnához vagy az intenzív vöröshöz válasszunk olyan kiegészítőket, mint az üvegváza, álló gyertyatartó vagy lámpaernyő!
A padlót vörösbe öltöztethetjük terrakotta járólap, tégla, vörös festékréteg vagy vörösfenyő pác alkalmazásával.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Dekoráció vörös tárgyakkal
Néhány díszpárna, a falat beborító keretezett képek, a kandallópárkányra kihelyezett díszek mind hangulatossá teszik az otthont.
Próbáljuk ki a következő ‘vörös tippeket’ a falaktól az ablakokig:

 • A díszpárnák érdekessé teszik környezetüket. A semleges háttérre helyezett párnák megtörik a bézs kanapé egyhangúságát, felélénkítik a szürkét, kontrasztot teremtenek a fehérrel, és egy csepp luxust lopnak az ágyba.
 • Ötletesen rendezzünk el az asztalon vagy a párkányon vörös díszeket, ritkaságokat vagy értékes tárgyakat, így egy vörös színfoltot létrehozva!
 • A falak kis galériákká válnak, ha különböző méretű, vörös keretbe helyezett tükrökkel, fényképekkel és nyomatokkal díszítjük őket.
 • Válasszunk kockamintás szövetet, csíkos árnyékolókat vagy vörös szegélyező szalagot az ablakok hangulatossá tételéhez!
 • Fessük vörösre a szék keretét, vagy tegyünk a székre vörös díszpárnát, illetve kárpitozzuk a díványt vagy a lábtartót vörös szövettel!

Egyéb kiegészítőket is használhatunk a vörös dekorációhoz: elegáns kerámiát, meghittséget sugárzó takarókat, virágokat, friss gyümölcsöt és zöldséget
- gránátalmát, epret, paradicsomot, retket vagy almát.

Egy csöppnyi vörös hóbort
Mivel a vörös intenzív szín, vigyázzunk, hogy ne essünk túlzásba vele! Egy kevés vörös csodákra képes.
Ne ijedjünk meg egy-két személyiségünket és humorunkat tükröző vidám darab otthonunkban való használatától! Lehet ez egy régi tárgy, utazásaink során beszerzett rózsaszínű kagyló vagy lakkdoboz, de lehet egy piros műszőr díszpárna, egy intenzív rózsaszínű darab, amely kiegészíti a rózsaszínes vöröset, piros hosszúszőrű kisszőnyeg, vagy egy egyéni szobrocska.
Ne felejtsük, hogy jövőre lecserélhetjük a vörös kiegészítőket egy másik kiemelő színnel, mint pl. fehérrel vagy ezüsttel.
“Az otthon az, a hol a szívünk dobog!” Szívleljük meg ezt a mondást és engedjük, hogy a vörös iránti vonzalmunk vezessen bennünket otthonunk díszítésében!

Romantikus valentin napi vacsora
Nyomtassa ki az alábbi dekor szettet és valljon szerelmet ezekkel a hangulatos, asztalra helyezhető kis címkékkel.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

preku77

preku77

Jelentett

Ez nagyon szép , jó lenne nekem is.

 • Jelentem