Laptop táska készítés

Laptop táska készítés

Varrjon egypraktikus, iskolatáska stílusú laptoptartót, amely megvédi laptopját a sérüléstől és a portól, piszoktól.


Amire szüksége lesz:

 • laptopja beborításához elegendő strapabíró textil
 • a lapokhoz és a pánthoz elegendő bőr
 • vonalzó
 • jelölő toll
 • tépőzár
 • a bőr színéhez passzoló strapabíró varrócérna
 • varrógép görgőtalppal
 • gemkapcsok
 • karabiner horog a mappa csatjához (sportszaküzletben kapható)
 • strapabíró patent fém beütővel
 • kalapács

Figyelem: Ez a laptoptmappa minden laptop mérethez elkészíthető, viszont mindenképpen teherbíró anyagot használjon, hogy ne nyúljon ki, és ne rojtosodjon a széleknél.

Elkészítése:

1. lépés–A textilt terítse le egy sima felületre és a laptopot helyezze a textil közepére. A vonalzóval és jelölő tollal rajzoljon az anyagra egy kereszt alakot. A kereszt szárainak külső részei lesznek a laptopmappabehajtható lapjai. Győződjön meg róla, hogy a lapok elég hosszúak ahhoz, hogy teljesen befedjék a laptopot, majd vágja ki a keresztformát. A fedőlapot vágja a hátlapnál 5cm-rel rövidebbre. Kerekítse le a sarkokat.


1. lépés


2. lépés

2. lépés–A tépőzárból vágjon le egy akkora csíkot, amely szélessége megegyezik a mappafedőlapjának szélességévelés kerekítse le a végeit.

A tépőzár keményebb szalagját varrja a fedőlap fonákjához.

Vágjon le egy kb. 5cm széles bőrdarabot, amelynek hossza megegyezik a fedőlap szélességével; ennek is kerekítse le a végeit.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A szíjat tegye félre.A fedőlap alá hajtott laphoz vágjon le egy kb. 15cm széles bőrdarabot és végeit az előbbiekhez hasonlóan kerekítse le. A tépőzár puhább szalagját varrja erre e bőrborításra úgy, hogy illeszkedjen a másik tépőzár-szalaghoz.

3. lépés–A szíj számára vágjon le egy 4cm széles bőrcsíkot, amely hossza megegyezik a laptopmappa hosszával. Mielőtt levágja a bőrcsíkot, érdemes átbújtatni a karabineren, hogy biztosan elég széles legyen a varráshoz szükséges átfedés miatt. A karabiner-csat bevarrásához és a karabiner akasztójának varrásához is négyzet alakú varratot használjon és mindkét bőrrétegen varrjon keresztül.


3. lépés


4. lépés

4. lépés–A mappa alsó behajtható lapját igazítsa a megfelelő pozícióba úgy, hogy a mappa bezárt állapotában a tépőzárak majd pontosan illeszkedjenek. A 15 cm széles bőrdarabot körben gemkapcsokkal egyenletesen rögzítse a textilhez, hogy ne csússzon el varrás közben.

5. lépés–Görgőtalppal ellátott varrógéppel varrja fel a bőrborítást a széleken haladva; teherbíró cérnát használjon és a gemkapcsokat varrás közben távolítsa el. Hasonlóképpen tűzze meg és varrja fel a fedőlapra is a bőrdarabot. Vesse át a laptopon a szíjat és jelölje meg a csat akasztó fülecskéjének a helyét. A szíjat tetszés szerint odavarrhatja a mappa hátoldalához vagy hagyhatja szabadon.5. lépés


6. lépés

6. lépés–Vágjon ki egy 8 x 2cm-es bőrdarabot a csat akasztó fülecskéjéhez. Egyik végét vágja hegyesre. A rögzítő készlet és a kalapács segítségével rögzítse a patent egyik részét a fülecske egyenes végéhez úgy, hogy a szíjon és a fülecskén egyaránt átüssön. Győződjön meg róla, hogy a patent stabil! Végül a patent másik elemét pontosan illesztve üsse be az akasztó fülecske hegyes végébe.


Szeretne hozzászólni a cikkhez? Ossza meg véleményét a Megjegyzés rovatban! Hasznosnak és érdekesnek találta a cikket? Kattintson a "tetszik" gombra! Amennyiben írásunk elnyerte tetszését, ne feledje el megosztani másokkal!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által