Ne hagyjuk, hogy otthonunk „ebek harmincadjára” kerüljön!

Ne hagyjuk, hogy otthonunk „ebek harmincadjára” kerüljön!

Hasznos praktikák a tiszta és házikedvenc-barát otthon megteremtéséhez.


Szeretjük házikedvenceinket, de annál kevésbé a tartásukkal járó „rumlit”? Gyakori dilemma, hogy bár szőrmók barátaink nélkül el sem tudjuk képzelni a mindennapjainkat, mégis megőrjítenek bennünket a szagok és a rendetlenség, amit maguk után hagynak. Mindez ugyanis kellemetlen lehet számunkra, a családtagjainknak, vagy a vendégeinknek, szerencsére azonban nincs ok az aggodalomra: az Ambi Pur segít megszűntetni az állattartás kellemetlen szagait és újra frissé varázsolja az otthon levegőjét. További gyorstippjeink segítenek a tiszta és állatbarát otthoni környezet megteremtésében.

Használjunk gumitörlőt!
A szőr borította kanapé az állattartás egyik nagy hátránya. Kevés dolog zavaróbb annál, mint amikor kedvenc ruhánkban leülünk a kanapéra, majd távozáskor észrevesszük magunkon a hasonlóságot egy jetivel. Persze a tapadó gurigás módszer is sokat segít, de nagyobb szükségünk lehet egy speciális gumitörlőre, amivel meglepően gyorsan, gyakorlatilag teljesen szőrmentessé tehetjük a bútorokat.

Porszívó helyett mikroszálas törlőkendők
Amennyiben otthonunkban a parketták és hidegburkolatú padlók dominálnak, egy mikroszálas törlőkendő remek barátnak bizonyulhat. A porszívó hajlamos szétfújni a szőrszálakat, míg egy elektrosztatikus törlő magához vonzza azokat. A legnagyobb előnye mégis az, hogy mivel hangtalanul dolgozik, nem fog szívrohamot hozni Fifire sem!

Ambi Pur Candles
Ambi Pur Candles
(49)

Az Ambi Pur nemcsak elfedi, de valóban meg is szünteti a szagokat

Fedezze fel most!

Séta után lábtörlés
Ne engedjük, hogy lakásunk mintáinak részéve váljanak a sáros mancsnyomok! Amikor legközelebb sétálni visszük a blökit, előtte készítsünk a bejárathoz egy lavór vizet és egy törölközőt! Amikor visszatértünk a sétából, mossuk meg a tappancsait, majd töröljük őket szárazra! Ezzel a módszerrel tisztán tarthatjuk az otthonunkat, különösen az esősebb évszakokban!

Űzzük ki a kutyaszagot!
Mindegy mennyit takarítunk és mennyire makulátlan a látszat, az a jellegzetes szag körbelengi a helyiségeket, ráadásul ott van mindenhol. Senki sem szeret folyamatosan „Eau de Blöki’ illattól bódulni, vegyük kézbe az Ambi Pur textilfrissítőt és a szagok eltávolításához fújjuk át vele a bútorainkat! Az Ambi Pur elektromos illatpárologtatók különösen hatékonyak a kutyus fekvőhelye vagy a macskaalom mellé helyezve, ugyanis eltűntetnek minden kellemetlen szagot. helyette pedig friss és lélegezhető levegőt hagy otthonában!

Aerosol verzió:
Senki sem szereti a kutyaszagú lakást, vegyük kézbe az Ambi Pur légfrissítőt és fújjuk el a kellemetlen szagokat! Az Ambi Pur elektromos illatpárologtatók különösen hatékonyak a kutyus fekvőhelye vagy a macskaalom mellé helyezve, ugyanis eltűntetnek minden kellemetlen szagot. A benne található illóolajat úgy tervezték, hogy több mint 90 napig tartson és csakis friss, tiszta illatot hagyjon maga után!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Kati

Kati

Jelentett

Nekem is bent van a kutyám én is szeretném kipróbálni az Ambi Pur illatmintát köszönettel

  • Jelentem
Erzsebet

Erzsebet

Jelentett

Szeretnem kiprobalni a termeket,mert szeretett kutyusunk szeret beszokni a lakasba,alig lehet kitessekelni.Hatrahagyja saros tappancsfoltjat es szagat!

  • Jelentem
Maszat

Maszat

Jelentett

Két négylábú családtagunk is van a lákásban is be járnak.Szeretném kipróbálni , néha ordas szaguk van.

  • Jelentem
Borika

Borika

Jelentett

Szeretnék kérni Ambi Pur illatmintát, mivel van egy kutyám és a lakásban tartom. Köszönöm szépen

  • Jelentem
Borika

Borika

Jelentett

Szeretnék kérni Ambi Pur illatmintát, mivel van egy kutyám és a lakásban tartom. Köszönöm szépen

  • Jelentem