Négy lábbal a négykerekűben

Négy lábbal a négykerekűben

Hogyan utazzunk az autóban az ember leghűségesebb társával?


Azok a bánatos szemek, az az ellenállhatatlanul gyászos tekintet... Kétség sem fér hozzá, hogy mindenkinek megszakad a szíve, amikor kutyusát otthon kell hagynia. Miért ne vihetnénk hát kis kedvencünket is magunkkal? Előtte azonban érdemes elolvasni útmutatónkat, amelyben kifejtjük, hogyan óvhatjuk meg az utasteret a kellemetlen szagoktól mentesen és hogyan őrizhetjük meg annak frissességét utasaink és orrunk nagy örömére.!

Halálos iramban
Persze senkit sem arra próbáljuk sarkallni, hogy felelőtlenül vezessen – a cím a kutyafoltok kezelésére utal. Ha véletlenül bekövetkezne a „baleset”, fontos, hogy gyorsan reagáljunk, nehogy a folt túlságosan átjárja a szövetet! Amennyiben a kellemetlen szag nem múlik, használjunk Ambi Pur szövettisztítót. Ez az egyetlen textilfrissítőt, amely ténylegesen megszabadít a kellemetlen szagoktól, ebből adódóan kötelező kellék a „szagveszélyes” utakra.

Űzzük el a bűzt!
Pár óra elteltével még a fürdetett és tiszta kutyusból is párolog némi “Eu de Blöki” az utastérbe. Épp ezért egy autós légfrissítő életmentő lehet, ha házikedvencünkkel utazunk! De van más fegyver is ellene; az Ambi Pur Car ventillátorra csíptethető illatosítót úgy tervezték, hogy szagmegszűntető erejének és a friss illat lassú párologtatásának kombinációja révén kiküszöbölje a kellemetlen bukékat, így akár harminc napon át* megőrzi az autónk frissességét! Képzeljük csak el, hány helyre eljutunk ennyi idő alatt!
*Alacsony (szobahőmérséklet alatti) hőmérsékleten.

Ambi Pur Non-Stop Fresh
Ambi Pur Small Spaces
(58)

Az Ambi Pur Air nem elfedi, hanem megszünteti a házikedvencek okozta kellemetlen szagokat

Fedezze fel most!

Terítsük ki a vörös szőnyeget!
Rendben, akkor ne legyen vörös. Na jó, még csak szőnyegnek sem kell lennie.. Valamilyen lepedő vagy törülköző jellegű alkalmatosságot azonban érdemes igénybe vennünk annak érdekében, hogy egy helyre központosítsuk a szagokat és a felfordulást. Az út során fújjunk egy keveset az Ambi Pur textilfrissítőből, hogy ön és utasai az út során mindvégig kellemes levegőjű gépjárműben utazhassanak!

Egy illatos utazás mindenki hangulatával csodákat művelhet, így utazásai során próbálja ki fenti ötleteinket!. Ne feledje: az Ambi Pur különleges szagmegszűntető technológiája képes teljesen megszűntetni a Blöki által kibocsáltott szagokat! Mindemellett a címkén feltüntetett rendeltetésszerű használat mellett a teljes termékcsalád biztonságosan alkalmazható emberek és állatok környezetében egyaránt!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!