Őszi dekoráció a lakásban

Őszi dekoráció a lakásban

Otthonunk szebbé varázsolása nemcsak a szemünket, de a lelkünket is gyönyörködteti, hiszen segítségével készülhetünk föl az életünkben fontos szerepet betöltő ünnepekre.


Töklámpás
Azoknál a családoknál, ahol vannak gyerekek, szinte kötelező töklámpást, vagy valamilyen halloweeni tök-dekorációt készíteni. Igazán remek közös program a kicsikkel megtervezni, majd kifaragni a vicces figurákat, a töklámpás fénye pedig valódi varázshangulatot teremt a hűvös, őszi estéken. Tároljuk a faragott tököt minél hűvösebb helyen, így tovább tudjuk élvezni a látványát!

Mécsesek
A hideg és sötét évszakok nélkülözhetetlen dekorációi a mécsesek és a különböző gyertyák. Izgalmasabbá varázsolhatjuk a megvilágítást, ha szép mécsestartót készítünk valamilyen egyszerű használati eszközből. Egy színes pohár, vagy egy általunk szépen megfestett kisebb befőttesüveg is jó célt szolgál arra, hogy egyedi, saját készítésű mécsestartónk legyen, amely hangulatosan bevilágítja az otthonunkat. Ne felejtsük, a gyertya fénye nemcsak lakberendezési szempontból fontos, Halottak napján azoknak a szeretteinknek is meggyújtunk egy-egy mécsest, akik már nem lehetnek közöttünk.

Dísztökök, figurák
Az őszi hangulatot nemcsak gyertyalánggal és faragott tökkel, de kedves őszi dekorációkkal is becsempészhetjük az otthonunkba. Már szinte minden virág-, vagy lakberendezési boltban kaphatóak mini dísztökök különböző színben és formában, melyek egy tálon szépen elrendezve nagyon jól mutatnak. Feldobja a lakást, ha egy-egy kerámia figurát is elhelyezünk különböző pontokra, polcra, ablakpárkányra. A barna, sárga, piros pasztell árnyalatai nagyon jól tükrözik az évszak hangulatát, egy aranyos kerámia manó, süni, vagy gomba pedig nemcsak a gyerekeknek fog tetszeni.

Ajtódísz
Itt az ideje, hogy a nyári ajtódíszeket lecseréljük valamilyen hangulatos őszi darabra! Gyűjtsünk, vagy vásároljunk kreatív boltban őszi terméseket, ezeket rendezzük el és erősítsük rá egy koszorú alapra. Szép ajtódísz lehet, ha filcből készült, őszi színvilágú papírsárkányt teszünk az ajtóra.

Halloween minden mennyiségben
Ha szeretnénk kivenni a részünket a halloweeni őrületből, a lakást is boszorkányos hangulatba öltöztethetjük. Egy-egy vicces csontváz figura, koponya, vagy boszorkány baba máris misztikussá varázsolja a vidámságra nyitott otthonunkat.
Jó dekorálást, kellemes őszt kívánunk!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ajánlott bejegyzések:

Halloween dekoráció házilag
Hatékony és kreatív ötletek, melyek segítségével Halloween hangulatot teremthetünk otthonunkban!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

mutterandi

mutterandi

Jelentett

Az idei esős időjárás nagyon kedvezett a dísztökök fejlődésének, így kertünkben sokféle termett, melyekkel nemcsak a lakásban gyékénykosarakban díszítve, de kívül az ablakpárkányokon dekorálva is díszítek.

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által