Otthon illata

Otthon illata

Gyakran hallhatjuk, hogy otthonunk tükrözi azt, kik is vagyunk valójában. Ha törődünk a renddel és tisztasággal, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a szagokat sem. A tökéletes otthoni illat megteremtéséhez kövesse tippjeinket:


Nappali

Bármit találjon is a párnák közt, hetente egy alkalommal fújja át kanapéját és foteleit az Ambi Pur Air Effects Moonlight Vanilla légfrissítővel. Az Ambi Pur Air Effects ideális a kellemetlen szagok bútorszövetekből való eltűntetéséhez, ugyanakkor tiszta és friss illatot hagy maga után a levegőben is. A nagytakarítás során használja az Ambi Pur Air Effects légfrissítőt a függönyökön, falvédőkön, matracokon és akár ágybetéteken is.

Tipp: Ha valamiért eltolódik a nagymosás, az Ambi Pur Air Effects Flowers&Spring légfrissítővel a szennyeskosarat is fölfrissítheti, amely teljesen megszünteti a kellemetlen szagokat.

Hálószoba

Ambi Pur 3Volution Plug
Ambi Pur 3volution
(185)

Megszünteti a szagokat és felfrissíti a levegőt

Fedezze fel most!

A lakásnak ezen része a pihenéshez van kialakítva, ahol az álmokat az aromák határozzák meg. Ébredjen az Ambi Pur 3evolution Fresh New Day illatára, és induljon a nap szagmentes frissességgel!

Tipp: Amennyiben ebédre vagy vacsorára vendégeket vár, többféle „visszamaradó” kellemetlen szaggal is számolhat (pl. étel és cigarettafüst). Használjon Ambi Pur Air Effects légfrissítőt, amely különleges, hármas hatásának köszönhetően rendkívül hatékony a kellemetlen szagok kiküszöbölésében.

Fürdőszoba

A fürdőszobában keletkező leggyakoribb szagok (pl. lefolyó, pára) hatékony megoldást igényelnek: használjon Ambi Pur White Flowers légfrissítőt, melynek illata akár 80 napon át tart, és ideális a közös helyiségek kellemes aromájának megteremtéséhez.Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Monalíza

Monalíza

Jelentett

Nagyon hasznosnak tartom ezeket az információkat!

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által